medyauzmani.com
Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının ardından – Haber Ajans

Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının ardından

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. ligin 12. haftasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, maç sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçına iyi başlayan takımın kendileri olduğunu belirterek, “Yollarda zaman zaman etkili olan Gençlerbirliği’ni izledik. Bitirdik. İlk yarıyı penaltıdan 1-0 önde geçtik.İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık.Çok iyi bir başlangıç ​​yaptık ve ikinci golü attık” dedi.

“Masa tenisi organizasyonlarında zorluklar yaşıyoruz”

Özer’in duran topları organize etmekte zorlandıklarını ve ilk golü bizim kornerden yediğimizi hatırlatan Özer, “Korner vuruşunda arkadan gol yedik ama ikinci golü kabul etmiyoruz. Bu Hata olamaz Kusursuz’da sarı kart gören bir oyuncumuz var ve aynı oyuncu ikinci karttan ihraç edildikten sonra 10 oyuncusu olan Yeni Malatyaspor’lu bir oyuncu var.Kolay bir maç olmadı. iki takım için de zor bir maç çünkü zor zamanlar geçiren iki takımın mücadelesiydi. onlar da puan ve puan almak için uğraşıyorlar”

“İkinci gol bizi çok üzdü”

2-0 önde oldukları maçtan ayrılmak zorunda kalmanın üzüntüsünü dile getiren Özer, “2-0 önde giderken yediğimiz ikinci gol bizi çok üzdü. Eve ilk defa geldik ama maalesef yapamadık ama yolumuza devam edeceğiz.Sezon devam ediyor ve böyle maçlar olacak.Oyuncularımı bu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.Ama bence de yapmalıyız. bazı şeyler daha iyi.”

Ön Gençlerbirliği

Gençlerbirliği Medet Coşkun teknik direktörü Malatya’ya 3 puan için geldiklerini belirterek, “Buraya 3 puan için geldik ama maçın ilk yarısında yediğimiz gol bizi hüsrana uğrattı. İkinci golü takip etti. Ama sonra yükselttik” dedi. 2-0’dan 2-2’ye Oyuncularımızın inancı ve maçı kazanma arzusu ile son dakikalarda kaçırdığımız goller de oldu.Buradan 3 puanla geri dönemediğimiz için üzgünüz inşallah. Bundan sonra her iki takım için de iyi olacak.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın