medyauzmani.com
Vali Karadeniz ve eşi Zahra Karadeniz, Karadeniz Eğitime Katkı Derneği üyeleriyle bir araya geldi. – Haber Ajans

Vali Karadeniz ve eşi Zahra Karadeniz, Karadeniz Eğitime Katkı Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Eğitime Katkı Derneği’nin önümüzdeki dönem faaliyet ve hedeflerinin belirlendiği değerlendirme toplantısına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zahra Karadeniz katıldı.

Vali Yaşar Karadeniz, eşi Zahra Karadeniz, Manisa’nın 24. Eyalet Milletvekili Muzaffar Yurtaş, Şehzadler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Eğitime Katkı Derneği Başkanı Prof.Dr. Dr. Derneğin ikinci başkanı Süleyman Sami İlker, Hasan Kabadağ, yönetim kurulu üyeleri ve dernek gönüllüleri katıldı.

Derneğin mali durumu hakkında bilgi verilen programda öğrencilere verilecek ücretsiz burs ve yemek burslarının miktar ve sayıları görüşüldü ve karar verildi.

Derneğin faaliyetleri hakkında kısa bilgi veren Eğitime Katkı Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sami, öğrencilerin ihtiyaçlara göre yapılan notlara göre seçildiğini ve bursların dağıtıldığını belirtti.

Programla ilgili konuşan Vali Karadeniz, “Belki de ülkemizdeki en önemli hayır işlerinden biri bu ülke için öğrenci yetiştirmek ve insan yetiştirmek. Bunu zaten üniversitedeki görevlerinizden dolayı yapıyorsunuz ama bu hayır işini yapıyorsunuz. başında büyük bir fedakarlık vardır.”

Programın ardından Vali Karadeniz, eşi Zahra Karadeniz ve davetliler park girişinde el sanatları sergisini gezdi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın