medyauzmani.com
Uyuşturucuyla yakalandı ağladı “Uyuşturucuyla işim yok” dedi – Haber Ajans

Uyuşturucuyla yakalandı ağladı “Uyuşturucuyla işim yok” dedi

Aksari şüphesiyle polis tarafından durdurulan araçta ve sürücüde çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, önce oturup ağlayan sürücü, “Çalışmıyorum, yapmıyorum” diyerek ilginç bir savunma yaptı. Uyuşturucuyla ilgisi yok.”

Kaza, Hacı Hasanlı Mahallesi Kalealtı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentte barış ve güvenlik ortamının sağlanması için uygulama yapan Bölge Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ve mahalle çarşısı bekçileri, 68 BR 691 plakalı otomobili uyardı. Durdurulan otomobilde polis ve güvenlik ekipleri arama yaptı.Başsavcılık koordinesinde yapılan başvuru noktasında araçta yapılan aramada 200 gram metamfetamin ele geçirilirken, sürücünün aranması sırasında Emin Volkan G. (38), 43 farklı sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

“Ticaret yapmıyorum, uyuşturucuyla hiçbir ilgim yok”

Elleri kelepçeli bir şekilde gözaltına alınan sürücü, işlemleri tamamlamak için bir sandalyeye oturdu. Ve burada şoför yüzünü elleriyle kapatarak bir an ağladı. Ardından kendisini görmek isteyen basın mensuplarına dönerek Emin Volkan G., “Ticaret yapmıyorum kardeşim, uyuşturucuyla işim olmaz” diyerek ilginç bir savunma yaptı. Daha sonra olay yerine çağrılan Valilik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Şubesi ekiplerine teslim edilen sürücü, uzun süredir içtiği sigarayı bu kez polisin uyarılarına rağmen atmadı. polis memurları. Polisleri otomobilin kapısı önünde bekleten sürücü, otomobile bindirilerek sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Araba bağlanarak otoparka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın