medyauzmani.com
Türk Kızılayı Toplum Merkezi Osmaniye’de faaliyete geçti – Haber Ajans

Türk Kızılayı Toplum Merkezi Osmaniye’de faaliyete geçti

Türk Kızılayı Osmanlı Toplum Merkezi, Genel Başkan d. Kerem Kennick de etkinliğe katıldı.

Alibeyli Mahallesi Şehit Mehmet Tatlı Sokak’taki merkezin açılışına Kınık Başkanı’nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Seydi Gülsoy, belediye başkanları ve ilçeler, şube başkanı Mehmet Meek, işletme yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Kızılayı’nın, toplumların ve bireylerin fiziksel, psikolojik, sosyal ve ekonomik refahını teşvik ederek sosyal dayanıklılığa katkıda bulunmak amacıyla kurulan toplum merkezi, halkın aktif katılımı ve katkısıyla Osmaniye’de hizmete açıldı.

Açılış öncesi konuşan Türk Kızılayı Başkanı Dr. Kerem Kenek, “Kurulduğu günden bu yana Kızılay ve Kızılay’ımız 154 yıldır aralıksız faaliyet gösteriyor.

Kızılay’ımız bu hizmetleri gerçekleştirirken aslında devletine destek olmak ve vatanına hizmet etmek için çalışıyor. Ve bu gücü milletinden ve devletinden alır. Aslında bu bir platform, imece platformu.

Herkes gücünü buraya getiriyor, varlığını getiriyor, ırkını getiriyor, yeteneklerini ve buraya bayrağımızın hilali olan o acı kızın ruhuyla birlikte. Onun altında insanımızı güçlendirmek, toplumumuzu güçlendirmek, onurlarını korumak ve dünyaya ve insanlığa daha büyük ve daha değerli şeyler sunabilmeleri için uygun yaşam koşulları ve koşulları yaratmak için çalışıyoruz” dedi.

Birileriyle ve gönlümüzün eseriyle ortaya çıktı

Osmaniye’de 22. Halkevi’nin açılışını dile getiren Kenek, “Daha önceki toplum merkezlerinden farklı olarak burayı açıyoruz. Çünkü burası zaten Genel Müdürlük Genel Müdürlüğümüzün rehberliğinde, gönlümüzün emeği ve emeğiyle ortaya çıktı. şubemiz, bölge merkezimiz.Bunun için çok değerli.Ve aslında hilalimizin dalgalandığı her organizasyon merkezini toplum merkezi konseptiyle canlandırmak istiyoruz.

Bu toplum merkezi nedir? Arkadaşlarımız, gönüllülerimiz ve komite üyelerimiz bunları daha detaylı anlatmışlar ama şöyle özetleyebiliriz. Vizyon, mantık ve herkes için esenlik ve güvenli bir yaşam hayaliyle hareket ediyoruz. Herkes için lüks ve güvenli bir yaşam dediğimiz bu hayali, bu vizyonu gerçekleştirmek için çok farklı hizmetleri hayata geçirmek zorundayız.

Halkımızı bilinçlendirmeliyiz. Bu sizin için sevgili dostlar. Buradaki hilal hepimize ait. Bu nedenle hepimizin korunması ve katkıda bulunması gerekiyor. Buradaki projeleri yayınlamak açısından şehrimiz ve çevremiz için yayınlamak açısından omuzlara ihtiyacımız var.

Osmaniye’nin Halkevi’ni diğer bölge merkezlerimizde örnek alacağını ümit ediyoruz ve Osmaniye vatanseverliği, hayırseverliği ve dayanışması sayesinde şimdiden her alanda örnek oluyor. Bu bakımdan diğer illere de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. Namazın ardından Türk Kızılayı Osmaniye Halkevi’nin açılış kurdelesi kesildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın