medyauzmani.com
Topçuoğlu ailesi eğitime destek olmaya devam ediyor – Haber Ajans

Topçuoğlu ailesi eğitime destek olmaya devam ediyor

Gaziantep Valiliği ile koordineli olarak ‘100’ fırlatıldı. 32 derslik ve bir spor salonundan oluşan Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi’nin resmi açılışı, “Yılda 100 İyileştirici” kampanyasına büyük destek veren Topçuoğlu ailesinin ev sahipliğinde düzenlenen partiyle gerçekleştirildi.

Topçuoğlu tarafından yaptırılan Gaziantep Üniversitesi Meslek Lisesi, Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi, Ali Topçuoğlu Mesleki Endüstri Lisesi, Vedat Topçuoğlu Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi ve Berrin Topçuoğlu Anadolu Lisesi’nden sonra Anadolu ailesi okul hizmete açılmıştır. Açılış törenine katılan Gaziantep Valisi Davut Gül, Topçuoğlu ailesinin her şehre ayrı bir önem verdiğini belirterek, “Kuyumcu ablamız Ali abimiz ve Topçuoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Hayır, sahip çıktılar. Cömertlik ve her şeyde şehre karşı çok yüksek bir hassasiyet.Şehirle ilgili bir proje, bir hayır kampanyası olduğunda ileriye giden beş on hemşehrimizden biridir.Ayrıca inanıyorum ki Bu okulda pırıl pırıl çocuklar kendi çocukları gibi büyüyecek.Gaziantep’te en büyük güç insan sermayesi Koç ve İnsan Sermayesi.Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese bu vesileyle teşekkür eder, saygılarımı sunarım. iyi şanslar.”

“Tanrı herkesi korusun”

Hayırsever Mücevher Topçuoğlu, Gaziantep’te eğitim alanına katkı sağlamanın ve okulun adını okula vermenin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, okulun yapımında emeği geçen eşi ve çocuklarına teşekkür ederek kendisine başarılar diledi. . Önceliklerinin eğitim olduğunu belirten Ali Topçoğlu, bu tür eğitim kurumlarını inşa etmekten ve milletin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Allah herkese böyle hayırlı işlerde ve güzel kurumlarda yardım etsin” dedi.

“Annemin en büyük hayali gerçek oldu”

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topkooğlu, annesinin uzun yıllardır en büyük arzusunun kalıcı bir işten ayrılmak olduğunu belirterek, “Annemin en büyük arzusu kalıcı bir iş bırakmaktı. Gençler hep böyle oldu. Çocukların ülkemize faydalı olacağı, mühendis, doktor, bilim adamı, bu çorbaya biraz tuz koyabileceğim ve eğitime katkıda bulunabileceği düşüncesiyle bir hayal.Neyse ki onun sağlığı iyiydi. Bu hayali gerçekleştirmek için inşallah önümüzdeki dönemlerde bu şehirde kazanç elde edersek, bu şehirde yaşasaydık eğitim, şehrimizin geleceği ve ülkemizin geleceği için en önemli faktördür. Eğitime yatırımlarımızı her zaman mümkün olan en üst düzeyde sürdüreceğiz.İlimizi ‘100’ yetiştirmek. “Yılın 100 Hayırseveri” kampanyasının başarısı ve hedef sayıyı aştığı için kendilerine çok teşekkür ediyorum. bugün açtığımız okulumuzun ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğiyle.

“Eğitim Önceliği”

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Gülsan Holding’in en önemli önceliğinin eğitim olduğunu söyleyen Mustafa Topçoğlu, “Yaşadığımız ve kazandığımız kendimize hizmet etmek en büyük önceliğimizdir. En değerli kaynağımızın insan olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. eğitime büyük önem vermek ve geleceğimize yön verecek öğrencilerimizin eğitim görmeleri için üzerimize düşeni yapmaktır. Bu sorumluluk bilinciyle topluma verdiğimiz okullarımız; Vedat Topçuoğlu Anadolu Mesleki ve Teknik Lise, Topçuoğlu Anadolu Mücevherat Okulu ve Topçuoğlu Hastanesi Topçuoğlu Camii ve Kilis Mustafa Topçuoğlu taziye evi oldu.Önümüzdeki dönemde de şehrimize, ülkemize ve milletimize elimizden geldiğince gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. “

“Mavicent’e yakışır bir okuldu”

Moşfer Topçoğlu Anadolu Ortaokulu’na başarılar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Temazoğlu, Mavi Kent mahallesinin kendileri için büyük önem taşıdığını, bu hiç de şaşırtıcı olmayan mahalleye 5 bin sosyal konut inşa ettiklerini belirterek, mahallenin sosyal altyapısını tamamladıklarını sözlerine ekledi. Topçuoğlu Anadolu Mücevherat Yüksek Okulu’nun güzel mimarisi ve mimarisinin tamamlandığını da sözlerine ekledi, yapısıyla Mavikent mahallesine yakıştığını söyledi.

Modern ekipmanlarla

Gaziantep Müftüsü d. Açılış töreninde duayı hazırlayan Hüseyin, yeni eğitim ve öğretim kurumuna hayırlı olmasını diledi. Sözlerin ardından törene katılan konuklarla Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi’nin resmi açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Gaziantep Valisi Davut Gül ve beraberindekiler, okul bölümlerinde sınavlar yaptıktan sonra öğretmenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Törenin ardından okul müdürleri ve öğretmenlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Kaymakamı, Khairatin Çiçek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tamazoğlu, Gaziantep İl Müftüsü Dr. Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Reddy, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konocoğlu, Topçuoğlu ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın