medyauzmani.com
Telsta’da vergi ödemesi kolay – Haber Ajans

Telsta’da vergi ödemesi kolay

Talas Belediyesi’nde ikinci parti “emlak ve çevre temizliği” vergilerine devam. 30 Kasım Çarşamba gününün ödemeler için son gün olduğunu hatırlatan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşlara ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

Başkan Mustafa Yalçın, Emlak ve Çevre Hijyen Vergisi’nin 2. taksitinin 2022 yılında ödenmesine ilişkin yaptığı kısa açıklamada, işlemlerde yığılma olmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için kasiyerlerin çalışma saatlerinin de yeniden düzenlendiğini belirtti. zorluklarla yüzleşiyorlar. Talas Belediyesi Hizmet Binasında yer alan vezneler, 19-30 Kasım tarihleri ​​arasında hafta sonu mükelleflere hizmet vermeye devam edecek.

Başkan Yalçın, ödemelerin yapılabildiği 19 Kasım-30 Kasım tarihleri ​​arasında hafta içi kasaların kapanış saatinin 08.00-19.00 olarak belirlendiğini belirterek, Başkan Yalçın, “Hafta sonu çalışacak olan kasalar 09.00-19.00 saatleri arasında açılacak. Cumartesi ve Pazar günleri saat 16.00 Ayrıca online ödeme sistemi üzerinden vatandaşlarımız ödemelerini www.talas.bel.tr adresinden gerçekleştirebilmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın