medyauzmani.com
Tantoni restoranını yıktılar ve motosikletleri kırdılar – Haber Ajans

Tantoni restoranını yıktılar ve motosikletleri kırdılar

Esenyurt’ta Tantuni restoranına giren kimliği belirsiz kişiler, tartıştıkları iş yeri önünde ellerine aldıkları motosikletleri sıra ve koltuklarla defalarca dövdü. Dükkanın camını sehpayla fırlatarak kıran zanlıların cep telefonu kamerası yansıdı.

Kaza, Pazartesi akşamı Esenyurt Bağlargshmeh semtinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerindeki Tantoni restoranında kimliği belirsiz bir grup genç arasında henüz bilinmeyen bir tartışma çıktı. Büyüyen olayda bir kişi dükkanın önündeki sehpayı alarak tezgahın camını kırdı. Bununla da yetinmeyen vatandaşlar kaldırımdaki koltuklara yerleşerek restoranın önüne park etmiş motosikletlere çarpmaya başladı. Kişilerden birinin motosiklete çarptığı ve ipin elinde olduğu görülürken, iki zanlı kazanın ardından kayıplara karıştı. O anlar çevredeki cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

kameradaki anlar

O anlar çevredeki cep kameralarıyla kaydedildi. Fotoğraflarda, restoranın önünde motosikletlere, sıralara ve koltuklara elleriyle vuran zanlılardan biri, sehpayı alıp vitrine fırlattı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın