medyauzmani.com
Sonbahar renkleriyle bezenen Nemrut Krater Gölü, gelin ve damatların doğal stüdyosu oldu. – Haber Ajans

Sonbahar renkleriyle bezenen Nemrut Krater Gölü, gelin ve damatların doğal stüdyosu oldu.

Bitlis’in Tatvan bölgesinde yer alan ve sezonun belirli dönemlerinde sadece kısa süreliğine sarı gelinlik giyen Nemrut Krater Gölü, gelin ve damatlar için fotoğraf stüdyosuna dönüştü.

Tatvan bölgesinde yer alan Nimrud Krater Gölü, 2250 rakımı ile dünyanın en büyük ikinci, Türkiye’nin ise en büyük krater gölüdür ve sonbaharın başlamasıyla adeta saklı bir cennet gibidir. Sezonun belirli dönemlerinde sarı gelinliğini sadece kısa süreliğine giyen Nemrut Krater Gölü; Sarı, kahverengi ve kırmızı doğası ile gelin ve damatların doğal stüdyosu olmuştur. Ayırt Edici Avrupa Destinasyonları (EDEN) projesi kapsamında “Mükemmellik Ödülü” alan Nimrod Krater Gölü, sonbahar yaklaşırken rengarenk doğasıyla doyumsuz manzaralar yaratıyor. Özel günlerini objektif karşısında eşsiz bir manzarada anmak isteyen çiftler.

Çekimler sırasında şehrin doğal güzelliğini keşfeden çiftler, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak bölgenin tanıtımına da katkı sağlıyor.

“Bu tarihi özellikle güzel kareler yakalamak için seçtik”

Mustafa Alpaslan, Nimrud Krater Gölü’nün sonbahar mevsiminde muhteşem manzaralar oluşturduğunu belirterek, “Nimrud Krater Gölü bu sezon çok güzel renkler alıyor ve harika manzaralar sunuyor. Bu tarihi özellikle güzel kareleri yakalamak için seçtik. Nemrut ve Tatvan mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir. Bu zamanlarda herkes buraya hoş geldiniz. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Sonbaharın tüm renklerinin uyum içinde dans ettiğini görüyoruz. Çok güzel ve harika manzaralar var ve herkesin gelip görmesini istiyoruz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın