medyauzmani.com
Siyaset dünyasını buluşturan düğün – Haber Ajans

Siyaset dünyasını buluşturan düğün

Gazete yazarı Wiener Attlee, kızı Melis Attlee ile evlendi. Melis Atlı ve Halil İbrahim Karakoj’un düğünü, iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Gazeteci ve yazar Yenir Attlee ile Sarab Attlee’nin kızı Melis Attlee, Şerif Yosef Karakoç’un oğlu Halil İbrahim Karakoç ile evli. Melis Atlı ve Halil İbrahim Karakoç, 9 Ekim Pazar günü Başakşehir’deki Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen törenle hayatlarına katıldı. Genç çiftin düğününe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ev sahipliği yaptı.

Politikacılar buluşuyor

Düğün, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Törene Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Tarım ve Orman Bakanı Fahit Kirisi, İstanbul Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Vali Yardımcısı Dr. Neil Enlar, Kahramanmaraş Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Genel Başkanı, Kahramanmaraş Şirketi Başkanı Şahin Balcıoğlu, Sanatçı Mahmut Tuncer, Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arkan, YSA Medya Başkanı Yunus Sedat Aydın, Digital Lift Reklam Ajansı CEO’su Deniz Erkin Borut .

sohbet programı

İş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı törende ise davetliler genç çifti tebrik ve mutluluk dileklerini iletti. Partide renkli anlar da yaşandı. Görüşmelerin konusu siyasi gündem ve yaklaşan seçimlerdi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın