medyauzmani.com
Sezar Adası Müzik Festivali’nde 100.000 kişi toplandı – Haber Ajans

Sezar Adası Müzik Festivali’nde 100.000 kişi toplandı

Şırnak’ın Cizre ilçesi 100 bine yakın kişinin katıldığı bir müzik festivaline ev sahipliği yaptı. Soner Sarıkabadayı, Sefo, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, düzenlenen büyük sahnede yaklaşık 100 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. “Dosso Dossi” kimliğiyle DJ şovlarıyla adından söz ettiren Hikmet Eraslan, lazer ve ışık gösterileri eşliğinde müzik ziyafeti sundu.

“Dosso Dossi” kimliğini taşıyan DJ grubunun liderliğini üstlenerek onbinleri müziğin büyülü dünyasında yolculuğa çıkaran iş adamı Hikmet Eraslan Bey, bu kez 100 bine yakın kişinin buluştuğu bir etkinlik gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Temmuz ayında Antalya, Bursa, İstanbul ve son olarak Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde başta DJ olmak üzere 30 bin kişiyi heyecanlandırarak Türkiye’nin gündemine oturan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, geçtiğimiz Temmuz ayında bu kez… Şırnak’ın Cizre ilçesinde izleyiciler bir etkinlik düzenledi Bay A. Dosso Dossi’nin Açık Ada Müzik Festivali ünlü şarkıcıları hayranlarıyla buluşturdu Soner Sarıkabadi, Sevo, Kurtuluş Koç ve Burak Bulut katılımcılara unutulmaz bir konser verdi Komşu illerden ünlülere şarkıcılara eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

usta. Dosso Dossi olarak müzikal performanslarıyla adından söz ettiren Hikmet Eraslan, Avrupa ve Amerika’da bulunabilecek bir müzik şöleni yaşattı. Son teknoloji görüntüleme sistemleri, lazer ve ışık gösterileriyle desteklenen festival alanında 100.000’e yakın kişi bir araya gelerek eğlenceyi zirveye taşıdı.

“Ülkemize hizmet ediyoruz, yapmadığımızı yapıyoruz”

Holding olarak sanat ve müzik etkinliklerine büyük önem verdiklerini ve bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Hikmat Araslan, gösterilerin Türkiye’nin birçok yerinden ve hatta yurtdışından geldiğini söyledi. Türkiye’ye hizmet edip, olmayanı yapıyorlar ve yeni yollarını ada olarak belirlediklerini söyleyen Eraslan, “Bugün adadayız, yoldaşlarımla birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu serüven Doğu Beyazıt’ta başladı, çok önemli bir etkinliğe imza attık.Sanata ve müzeye değer veren bir kurumuz.Hedefimiz Türkiye’de her oyunun ve sanatın ona dokunması ve insanımızın bu anlamda sanata ulaşması ve bu anlamda bir sosyal sorumluluk projesidir. Holding olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin bu konuda kalkınması için sanayi ve turizmin akışını üstleniyoruz” dedi.

Eraslan, “Gittiğimiz yerlerin tanıtımı açısından katkı sağlıyoruz, bir nevi bereket getiriyoruz” diyen Eraslan, “Çünkü Diyarbakır’da yaptığımız defile ile yaptığımız işle halkımızın ilgilendiğini gördük. Sergiden sonra Doğu Beyazıt ve Anadolu’nun diğer bölgeleri.Bu bizi çok mutlu ediyor.Adada çok önemli bir olay yüzbinlerce izlenecek bir olaya dönüşecek.Anadolu bolluk ve barışla iç içe olacak.Biz burada kararlıyız. Anadolu’nun diğer bölgelerinde de gittiğimiz yerde kararlıyız.Çünkü yaptığımız iş gerçekten bir şey Türkiye’de yapılmaz.Ünlü sanatçıların tek tek seslendirdiği böyle bir sahne, böyle özel bir konser, mümkün değil.İnsanlarımızı ilk mutlu hissettirdiğimize de şaşırıyoruz, bu tür etkinliklere özlem duyuyor, gelmek çok önemli Sanat ve müzik bugün burada. Adada çok mutlu insanlar görecekler ve Türkiye’nin günlerce aylarca konuştuğunu göreceksiniz.”

Parti alanında eğlenen katılımcılardan Paddy Ifran, hayalinin konsere gitmek olduğunu belirterek, konsere ilk kez katıldığını, en sevdiği şarkılara hayran kaldığını ve eğlendiğini ifade etti. Katılımcılardan Kadir Gökdemir, adada bu tür etkinlikler yapmak istediklerini ve insanları mutlu etmek için güzel adanın devam etmesini beklediğini vurguladı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın