medyauzmani.com
Salgın sonrası otel yatırımları kesintisiz devam ediyor – Haber Ajans

Salgın sonrası otel yatırımları kesintisiz devam ediyor

Pandemi sonrası otel yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İstanbul merkezli şirketler Türkiye’nin farklı bölgelerinde otel yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Masal bacalarıyla ünlü ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’da mağara temalı oteller, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak şehrin turizminin gelişmesine yıl boyunca katkıda bulunuyor. İstanbul merkezli şirketler de yeni inşa edilen otellerle Kapadokya’nın modern bir konaklama tesisine dönüşmesine katkı sağlıyor.

Corona virüsü döneminde en çok etkilenen sektörlerden biri turizm olurken, iş kadını Fatma Egeren, Corona virüsü sonrası enfeksiyon döneminden çıkmak için 12 ay turist garantisi olan Kapadokya’da otel açtığını, bunun için otel açtığını belirtti. Türkiye turizmini canlandıran iş kadını, son dönemde turizmde daha çok tercih ediliyordu. Kapadokya Cave Hotel’in sahibi Fatma Eserin, “Dünyanın eşsiz tarihi turizm alanlarından biri olan Kapadokya, peribacaları, balonları ve yer altı ile ünlü bir şehir. şehirler. Otelimizin bulunduğu nokta eşsiz bir manzaraya sahip.”

“Covid ile turizmden en çok etkilenen ülke olduk”

Covid virüsünün ülkemizde turizme verdiği zararı dile getiren Egern, “Bildiğiniz gibi tüm dünyada Covid krizini yaşadık ve ülkemizde turizmden en çok etkilenen ülkelerden biri haline geldik. turizm ülkemizin bel kemiğidir, dünyanın hemen her ülkesinden gelen misafirlerimizin yanı sıra sadece 4 aylık misafirlerimizi ağırlamaya başlamıştır.Covid tüm dünyayı sarstı ve sert vurdu.Ülkemiz turizm açısından çok acı çekti ama çok şükür bitti ve turizmimiz yeniden canlandı.Tarihi dokusuyla Kapadokya 12 aydır turizm gören bir bölge ve son zamanlarda daha çok tercih edilen bir bölge haline geldik. dünyanın geri kalanından daha fazla.”

Egern, mağara, kaya odalar ve taş odalar olmak üzere 13 odası bulunan otelin, otantik atmosferini modern dokunuşlarla koruyarak, konfor, lezzet ve güvenlikten ödün vermeden yerli ve yabancı turistleri ağırladığını, bazı odalarımızın da bir jakuzi, şömine, sauna ve banyo rahatlatıcı içerikleriyle de balayı oteli olarak tercih ediyoruz. Odalarımız dışında misafirlerimize hem açık hem de kapalı restoranlarımızda Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde eşsiz bir zaman geçirebilirsiniz. Keyifli ve konforlu bir konaklamanın yanı sıra Güvercinlik manzarasına bakan açık ve kapalı restoranlarımızda usta şeflerimiz tarafından hazırlanan leziz yemekleri herkes mutlaka denemeli. Otel odalarımızın konsepti bölgenin mimarisi ile birebir aynı olup, bazı odalarımız kayalardan, bazı odalarımız mağara, bazı odalarımız ise bölgeye ait sarı taştan yapılmıştır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın