medyauzmani.com
Reza Calembai: Amacımız Kosova’da puan veya puan almak – Haber Ajans

Reza Calembai: Amacımız Kosova’da puan veya puan almak

DJ Sivaspor teknik direktörü Rıza Kalimbay, Balkany ile oynayacakları maçla ilgili olarak, “Tüm hedefimiz Kosova’dan puan veya puanla ayrılmak.” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Reza Chalmbay, kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu.

Kalimbay, dün İstanbul’a karşı Medipol Başakşehir ile oynadıkları ve ilk kez 2-0 kazandıkları maçı değerlendirirken, sezon başından bu yana en iyi maçlarını verdiklerini söyledi. Başakşehir’e karşı mükemmel mücadele ettiklerini kaydeden Chalimbay, “Birlikte oynadığımız takım çok güçlü bir takımdı. Zor bir maçtı. Bunu da biliyorduk. Baştan sona mükemmel mücadele ettik. Olması gerektiği gibi oynadık. “Hak ederek kazandık” dedi.

Hiçbir takımın avantajı yok.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda perşembe günü oynayacakları Balkan maçını değerlendiren Calembe, “Bu maç bizim gruptan çıkmamız için en iyi maçlardan biri. Bütün takımların 4 puanı var. Her iki takımın da puanı yok. Bu maçı iyi bitirmek için. “Pekâlâ, sonda oynayacağımız Slavia Prag maçı bizim için final olabilir. Evimizde oynayacağımız CFR Cluj maçını kazanmamız gerekiyor ki bu maçı kazanabilelim. Bu gruptan çıkın. Ekibimizde biraz yorgunluk olabilir. İki arkadaşımız engelli.” Bunun dışında bir sorunumuz yok. “Tüm hedefimiz Kosova’dan puan ya da puanla ayrılmak” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın