medyauzmani.com
Putin, eşcinselliği “yıkıcı değerler” olarak sınıflandıran kararnameyi imzaladı – Haber Ajans

Putin, eşcinselliği “yıkıcı değerler” olarak sınıflandıran kararnameyi imzaladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan “Rusya’nın Geleneksel Manevi ve Ahlaki Değerlerinin Korunması ve Geliştirilmesine İlişkin Devlet Politikası İlkelerinin Onaylanması” konulu kararname ile eşcinsellik “yıkıcı fikir ve değerler” kategorisine dahil edildi. Rusya.

Eşcinsel propagandayı yasaklama kararlarının alındığı Rusya’da eşcinsellik bu kez Rus toplumunun “düşünce ve değerlerini yok etme” kategorisine alınarak eşcinselliğin Rus toplumuna zarar verdiği, Rus toplumu için tehdit oluşturduğu vurgulandı. .

Kararnamede, eşcinsellik “Rus toplumunun fikir ve değerlerini yok etme” kategorisine dahil edildi ve “Rusya vatandaşları üzerindeki yıkıcı ideolojik etkinin ülkedeki demografik durum için bir tehdit haline geldiği” belirtildi.

Rus halkının manevi değerlerinin korunmasına ilişkin alınan kararda, “Rus vatandaşlarının dünya görüşünü şekillendiren, onları nesilden nesile aktaran ve birliklerini oluşturan ahlaki değerlerdir” denildi.

Kararname, Rus toplumunun kültüründe sahteciliğe karşı programların üretileceğini belirterek, “Kararname, stratejik planların hazırlanması, bölümler arası koordinasyonun sağlanması, sahadaki projeler için devlet destek sisteminin iyileştirilmesi de dahil olmak üzere geleneksel değerlerin korunmasının ana merkezidir. kültür ve eğitim, form ve yöntemlerin iyileştirilmesi .domain listeleri.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın