medyauzmani.com
Pancar yüklü tır minibüse çarparak dereye uçtu: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı – Haber Ajans

Pancar yüklü tır minibüse çarparak dereye uçtu: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu pancar yüklü tır minibüsle çarpıştı ve bariyerdeki rayların üzerinden geçti. Beş kişinin yaralandığı kazaya hayatını kaybeden tır şoförünün bir hafta içinde katılacağı öğrenildi.

Kaza, Kankırı – Kastamonu karayolu üzerinde Ilgaz ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde seyir halinde olan Faik Emiroğlu yönetimindeki 37 plakalı AAL 344 pancar yüklü Volvo marka tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. teker. Yokuş aşağı seyrederken bilinmeyen bir nedenden dolayı. Aynı yönde seyir halindeki YT yönetimindeki minibüsle çarpışan tır, aracı geçerek bölmeye uçtu. 30 metre çekilen kamyon nehir yatağında durmayı başardı. Kamyon römorkundaki pancarlar etrafa saçıldı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs devrildi. Faik Amiroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, minibüsün sürücüsü YT, MP, MB, AT ve OY aynı araçta yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kazaya tanık olan vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma, polis, afet ve acil durum ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapılan yaralılar, Ilgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Faik Amiroğlu’nun cenazesi, jandarma, polis ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Ilgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir hafta sonra nişanlanacaktı.

Kazada hayatını kaybeden Faik Amiroğlu’nun bir hafta sonra konuşacağı ve nişan için hazırlanacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın