medyauzmani.com
Pamukkale belediyesinin 2023 bütçesi 1,25 milyar lira olarak belirlendi – Haber Ajans

Pamukkale belediyesinin 2023 bütçesi 1,25 milyar lira olarak belirlendi

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ekim ayındaki olağan toplantısında 2023 bütçesi 1 milyar 250 milyon TL olarak belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, “Bu, hizmetlerin ve projelerin artırılmasına ayrılan bütçedir.” dedi.

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ekim ayındaki ikinci toplantısında, 2023 tahmini bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gelir ve gider tablosunu meclis üyeleriyle paylaşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, 2023’ün proje ve hizmetlerde artış yılı olacağını belirtti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, 2023 bütçe konuşmasında, “Yeni yılda bu yıl yaptığımız projelerin daha fazlasını yapmayı planlıyoruz. Projelerimizi önemli ölçüde artırıyoruz. Bu bir seçim bütçesi değil, hizmet artış bütçesidir. 2023 bütçesindeki sayısal artışın hayat pahalılığı ile değil, hizmet bolluğu, hizmet kalitesinin artması, faaliyetlerin, faaliyetlerin ve sosyal desteğin artması ile açıklayabiliriz. Çok büyük bir yapısal hareket Yeni projelere imza atacağız ve devam eden projelerimizi tamamlayacağız Ancak gıda desteğimiz ve gıda desteğimiz artacak Turizmden kültüre spora tarım ve hayvancılığa kadar bölgemizi listede daha yukarılara çıkaracağız Göreve geldiği günden bu yana milletimize sahip çıktık bundan sonra da vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çabalarımız devam edecektir. 2023 bütçemizin tüm ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın