medyauzmani.com
Özel gereksinimli çocuklar MasterChef etkinliğinde hünerlerini sergilediler – Haber Ajans

Özel gereksinimli çocuklar MasterChef etkinliğinde hünerlerini sergilediler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mola evlerinde okuyan özel gereksinimli çocuklara yönelik ücretsiz etkinlikler etkinlikleri çerçevesinde büyük bir etkinlik düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli çocukların hayatlarını kolaylaştırmak, morallerini yükseltmek ve onları motive etmek için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Mola evleri, özel gereksinimli çocuğu olan ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırırken, huzurevlerinde düzenlenen etkinlikler çocukların yaşamlarına renk katıyor.

Kayapınar’da Break House’da düzenlenen MasterChef etkinliğinde özel gereksinimli çocuklar hünerlerini sergilediler. Kurabiye yapımını koçlarıyla öğrenen çocuklar, kurabiye malzemelerini koçları yardımıyla yoğurup fırın tepsisine dizdiler.

Daha sonra katılımcılara hazırladıkları bisküvileri dağıtan çocuklar, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Programa Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bayram Sezgin ve şube müdürleri katıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın