medyauzmani.com
Oyuna başlamadan önce bilmeniz gereken 10 şey – Haber Ajans

Oyuna başlamadan önce bilmeniz gereken 10 şey

Wo Long: Fallen Dynasty sabrınızı gerçekten sınayabilir ve deneyimsiz olanlar için oyunun ilk birkaç saati kolayca sinir bozucu olabilir. Neyse ki, yol boyunca öğrendiğiniz ve nihayetinde yolculuğunuzu kolaylaştıran birçok küçük şey var. Wo Long: Fallen Dynasty gibi Souls benzeri bir oyunu ilk kez oynuyorsanız, işinizi kolaylaştıran veya zorlaştıran tüm küçük şeyleri gözden kaçırmak kolaydır. Neye bulaştığınızı merak ediyor olabilirsiniz, özellikle de tanıştığınız ilk patron bu kadar korkutucuyken.

Wo Long: Fallen Dynasty maceranızı çok daha kolaylaştıracak ve deneyiminizi geliştirecek 10 ipucunu bu listemizde derledik👇

Eğitim sitelerini ziyaret edin

Hikayeye başladığınızda ve ilk Savaş Bayrağınızı bulduğunuzda, dünya haritasının kilidini açmak için seyahat seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu haritada “Eğitim Bölgeleri” adı verilen bir alan var.

Bu bölgeyi ziyaret etmek size Wo Long: Fallen Dynasty’de maceraların nasıl işlediğine dair kısa ama yararlı bir özet verecektir. Sihirbaz büyülerinden ilahi canavarınızı kullanmaya ve ilk patronu yenmek için önemli olan engelleme tekniklerine kadar öğreticiler sizi oyunun geri kalanına hazırlar. Bu dövüş tekniklerinin birçoğu ilk görevde mevcut olmasa bile, önünüzdeki zorluklar için iyi donanımlı olacaksınız.

Qi toplamaya odaklanın

İdeal olarak, ana hikayeye adım attığınız andan itibaren Qi toplamak önceliğiniz olmalıdır. Karakterinizin gücünü artırmak, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmektir; Özellikle ilk görevde. Karşılaştığınız düşmanlar size meydan okuyacak ama onları yenmek size Qi kazandıracak.

Düşmanları yenerek Qi elde edebilirsiniz. Qi kazanmak için çok etkili bir taktik var. Savaş bayrağı ve kolay düşmanları olan bir alan bulduğunuzda Qi’nizi büyütün. Yol boyunca düşmanları yenerek bayraklar arasında koşun. Her Qi yığını topladığınızda, bayrağa gidin ve düşmanları yeniden canlandırmak için dinlenin. O zaman Qi’nizi geliştirdiğiniz yerden başlayın.

moralinizi kontrol edin

Moral, öğreticiyi atlarsanız fark edilmeyebilecek öğelerden biridir. Moraliniz ne kadar yüksekse, düşmanlardan o kadar az hasar alırsınız. Ayrıca, çok sayıda savaş öğesi sizin için kullanılabilir.

Moral, Qi ile aynı şekilde toplanabilir, ancak düşmandan hasar almaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Bir düşman sizden hasar aldığında moraliniz düşer. Büyük düşmanlara yenilmek de moralinizi oldukça düşürür.

Ruhunuzun ulaşabileceği maksimum seviye 25’tir. Bu, yolunuza çıkmaya cesaret eden herkesle savaşmak için fazlasıyla yeterlidir.

Ayrıca düşmanlarınızın morali vardır ve onların seviyelerini bilmek savaşa hazırlanmanıza yardımcı olur. Bu en çok daha büyük canavarlar için kullanışlıdır, ancak bunu daha küçük düşmanlarla da yapabilirsiniz.

Düşman moralini takip etmek için onlara yaklaşırken başlarının üzerinden bakın. Burada üç renkten birini göreceksiniz. Bu üç rengin anlamı şu şekildedir:

  • Kırmızı: Moral seviyeleri sizinkinden çok daha yüksek.
  • Sarı: Moralleri sizinkinden daha yüksek ama çok da değil.
  • Yeşil: Ruhları sizinkine eşit veya sizinkinden düşük.

Kırmızı veya sarı kategorideki düşmanları yenmek daha zor olabilir ama çok daha iyi ödüller verirler. Ancak, hızlı bir şekilde Moral veya Qi kazanmak istiyorsanız; Şimdilik yeşile bağlı kalmak en iyi taktik olacaktır.

İlginizi çekebilir:

Uzak Dünyalardan Stellaris’e: Civilization Gibi En İyi 11 Strateji Oyunu

Savaşlara taktiksel olarak bakın

Silahınız çekili ve amaçsızca sallanırken kavgaya girmek, sonunda ölüme yol açacaktır. Düşmanların saldırı hamlelerinden Dodge (Dodge) ve counter (counter) savaşı kazanmak için yapılması gereken en önemli şeylerdir. Saldırıları da engelleyebilirsiniz, ancak bunu yalnızca küçük düşmanlar için yapmanızı öneririz.

Düşmanların saldırı hareketlerinin çoğundan kaçınabilirsiniz, ancak bu, ruh seviyenizi tüketir. Bu yüzden akıllıca kullanın. Daha küçük düşmanlardan birinin saldırılarından kaçmak, sizi fark etmeden önce onları alt etmeniz için küçük bir pencere açmalıdır. Daha büyük, orta zorluktaki düşmanlar için zorluktan kaçınmak iyidir, ancak yapabileceğiniz en iyi şey karşı koymaktır. Normal saldırılara karşılık verilebilir, ancak bunlar dikkat etmeniz gereken zayıf saldırılardır.

Bu saldırılardan birini gerçekleştirmeden önce, düşmanınız kısa bir süre için kırmızı parlar. Bu saldırıyı doğru zamanda engellerseniz, düşmanınıza büyük hasar verecek güçlü bir karşı saldırı başlatırsınız.

Ruh seviyenize dikkat edin

Çeşitli eylemler ruh seviyenizi tüketebilir. Ruh seviyeniz çok düşerse, kısa bir süre için aşırı derecede bitkin ve zayıf olursunuz. Düşük seviye ruhlarla patron dövüşlerine girerseniz, kolayca ölebilirsiniz. Bu nedenle seviyenizi takip etmeniz önemlidir.

Ruh seviyesi, ekranın ortasındaki sağlık değerinin altındaki küçük çubukta görünür.

Aşağıdaki eylemlerin tümü farklı seviyelerde ruh tüketir, bu nedenle her birini yaptıktan sonra bir gözünüz seviyenizde olsun:

  • sihirbaz büyüleri;
  • Saldırılardan kaçının (dodge)
  • saldırıyı saptır
  • Yüzleşme
  • Manevi saldırılar
  • ölümcül darbeler
  • dövüş sanatları

Bununla birlikte, ruh seviyenizi yükseltmenin birçok yolu da vardır:

  • Sihirbaz büyüleri
  • normal saldırılar
  • sapma (kendi başına)
  • Zamanla otomatik olarak yenilenir

Ruh verme ve ruh tüketme arasında birçok eylem kesiştiği için, yapılacak en iyi şey sürekli olarak ekranın ortasındaki imleci izlemektir.

Gizli saldırılar yapın

Yapabildiğiniz her yerde, basit bir düşmanı tek vuruşta alt edebileceğiniz gizli saldırıları kullanın. Bu, moralinizi bozabilecek bir çatışmaya girmekten kaçınmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca Qi toplamak için düşmanları alt etmenin hızlı bir yolu.

Sinsi bir saldırıyı başarılı bir şekilde uygulamanın en kolay yolu, çatışmaya üstün bir konumdan saldırmaktır. Hedefinize yukarıdan saldırmak için yükseltilmiş alanın kenarına doğru yavaşça yürüyün.

Sizi fark etmedikleri sürece, mesafeyi kapatın ve haleyi gerçekleştirmek için en uygun zamanı bekleyin. Gizli saldırılarda, fark edilmemek için düşmanın arkasından yavaşça yürümeniz gerekebilir.

Sihirbaz büyüleri oluşturun

Birinci alanın ortasında, savaş bayrağına yaslanarak sihirbaz büyülerinize erişebilir ve yenilerini öğrenebilirsiniz. Bunlar puan kaybetmenize neden olacak ancak karakterinize seviye atladıkça puan biriktireceksiniz.

Bir seferde yalnızca dört büyü taşıyabilirsiniz, bu nedenle bir dövüşte bir kombo sizin için çalışmıyorsa, savaş bayrağına geri dönün ve bir fark yaratıp yaratmadığını görmek için bazılarını değiştirmeyi deneyin. Toplanacak pek çok büyü var ve mükemmel setinizi bulmak biraz deneme gerektirecek.

İlginizi çekebilir:

İlk kez Jungle Island kaşifleri için 10 hayatta kalma ipucu

Ekipmanınızı ve silah ağırlığınızı kontrol edin

Düşmanlarınızı bir bölgeden diğerine biçerken, toplanacak yeni ekipman ve silahlarla karşılaşacaksınız. Başlangıçta alabildiğiniz kadar almanızı öneririz çünkü daha sonra istediğiniz kadar satabilirsiniz.

Her cihazın, karakterinizi ihtiyaç duyduğunuz alanlarda güçlü olacak şekilde inşa ettiğinizden emin olmak için kontrol edebileceğiniz benzersiz istatistikleri vardır. Bununla birlikte, bazı öğelerin, o öğenin tüm setini kuşandığınızda size ek bir avantaj sağlayan “özel bir bonusu” da vardır.

Ayrıca ekipmanlarınız ve silahlarınız sizi korur ama aynı zamanda size engel de olabilir. Farklı eşyaların farklı ağırlıkları vardır ve eşya ne kadar ağırsa sizi savaşta o kadar yavaşlatabilir. Daha ağır bir eşyayı kuşanmak veya kullanmak istiyorsanız, halihazırda sahip olduğunuz taşlara uyması için savaş stratejinizi değiştirmeyi düşünmeniz gerekir. Bir öğenin ağırlığını ekipman listesinden seçerek kontrol edebilirsiniz.

kutsal canavarını çağır

Wo Long: Fallen Dynasty hikayesinde erken bir noktaya ulaştığınızda, herhangi bir savaşın gidişatını anında değiştirecek güçlü bir hamlenin kilidini açabilirsiniz. Divine Beast beklemeye değer bir aksiyon ama kullanmayı unutmayın.

Hayatta kalmak, müttefikinizi canlandırmak ve çok sayıda saldırıya karşı koymak için savaştığınız hızlı tempolu savaşların ortasında, emrinizdeki bazı araçları unutmanız tamamen normal olabilir. Sağlığınıza kavuşmak için biraz zamana ihtiyacınız varsa veya güvenli bir mesafeden uzaklaşmanız gerekiyorsa, işaretini yükledikten sonra kutsal canavarınızı çağırabilirsiniz. Kutsal Canavar Göstergeniz, ekranınızın sağ tarafındaki elmas oluşumunda görülebilir.

müttefiklerini dinle

Hikaye boyunca tanıştığınız ve savaşta size katılan müttefiklerin bazen söyleyecek çok şeyleri vardır ama onlar dinlemeye değer.

Çoğu zaman, bir müttefik, hiçbir şeyden bahsetmiyor gibi görünseler bile, belirli bir engelin nasıl aşılacağı konusunda size bir öneri veya tavsiye sunar. Ayrıca, savaşacak kadar güçlü olmadığınız bir düşmana veya bölgeye ulaşırsanız, müttefikiniz sizi bilgilendirmek için küçük bir yorum yapabilir.

Kaynak: 1

Bilgi / Uyarı
Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi ve kişiyi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Web adresimiz ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir. İçerikler otomatik yüklenmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın