medyauzmani.com
Otomobil ile traktörün çarpışması: bir ölü ve iki yaralı – Haber Ajans

Otomobil ile traktörün çarpışması: bir ölü ve iki yaralı

Konya’nın Hüyük ilçesinde traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Isparta karayolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İ.Ş. Ali Güneş (42) yönetimindeki 42 H 7836 plakalı araç, İmmenler-Selke yakınlarındaki Wilken mevkiinde Ali Güneş (42) yönlendirmeli 42 TP 569 pancar ön yükleyici plakalı traktör ile çarpıştı. . Mahallesi Yolu Kavşağı. Kaza sonucu otomobille çarpıştıktan sonra otoyoldan ayrılan traktör sürücüsü Ali Güneş, ekili araziye girdikten sonra telefon direğine çarparak durduruldu, ağır yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü İ.Ş. ve eşi A. O da yaralandı. Yaralılar, kaza mahalline yönlendirilen sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralılar arasında durumu ağır olan traktör sürücüsü Ali Güneş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Ali Güneş’in tarım işçisi olarak çalıştığı ve traktörün kendisine ait olmadığı öğrenildi. Otomobilde bulunan ailenin otomobilleriyle Hüyük’ün Tulka ilçesi yolunda olduğu ve kazanın bu sırada meydana geldiği öğrenildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Güneş’in yakınları, acil servise gelerek ölüm haberini aldı ve gözyaşlarını tutamadı. TikTok’a yüklediği video, kazada hayatını kaybeden Güneş’ten kaldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın