medyauzmani.com
Osman Özkuylu: Bu süreçte alınan 15 puan bence çok değerli – Haber Ajans

Osman Özkuylu: Bu süreçte alınan 15 puan bence çok değerli

Bindicspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Denizli Spor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda hücum edemediklerini, pozisyonlarda zorlandıklarını ancak iyi istatistikler sergilediklerini söyledi.

Spor Toto Ligi’nin 8. haftasında Pendikspor, Denizli Spor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bendispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Futbolcu arkadaşlarımı bu çok önemli galibiyet için tebrik ediyorum. Gerçekten zor bir maç olacağını biliyorduk. Denizli Aspor karşı çok büyük direnç gösterdi. Denizli Aspor kendi sahasında üç maç oynadı ve ikisinde de berabere kaldı.Kendi sahasında iki puan aldı.Elbette Denizli Aspor bu durum karşısında bir çıkış yolu arıyor. alt sıralardan kurtulmak için kendilerine de puan almak istediklerini söyledi.

Ozquillo, “Maçta böyle bir sonuç almayı beklediğimiz bir durumdu açıkçası” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Maçta rakibin sürekli defans yapacağını, ortayı bloke edeceğini ve trafiğimizi bloke etmeye çalışacağını biliyorduk. Olabildiğince kenardan oynamak istedik. İyi hücumlar yaptık ama ne yazık ki ilk yarıda verimli olamadık. İlk yarıyı şut bile atmadan bitirdik Yarının başlamasıyla İkinci devre ilk beş dakikadaki iki pozisyon bize biraz moral verdi ve rakibi daha da gerginleştirdi. yarıda rakip yorulmaya başladı.Biraz daha sahalarını kaybetmeye başladılar.Biraz hata yapmaya başladılar.Tabii ki tam istediğimiz pozisyonları bulmaya başladık.Sonuç olarak gol oldu. Duran toplar futbolda her zaman en etkili faktörlerden biridir.Bu yüzden doğru kullandık ve kazandık.Baktığınızda 9 haftada 6 deplasman ve 3 deplasmanda bunlara inanıyorum. Alınan 15 puan çok değerli. Oynadığımız 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik aldık ve iyi bir istatistik verdik. Böyle devam etmeliyiz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın