medyauzmani.com
Kütahya’da spor atölyesi – Haber Ajans

Kütahya’da spor atölyesi

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen spor çalıştayı, Belediye Başkanı Alim Işık’ın katılımıyla başladı. Başkan Işık, “Bu çalıştayda her şeyi konuşmamız lazım. Buradan spor stratejik planı çizeceğiz. O yüzden bilgisi olan herkesin bu bilgiyi paylaşmasını özellikle rica ediyorum.”

Kütahya Belediyesi, geleceğin teminatı olan gençlerin spor yapması, zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bireyler olarak gelişmesi için yatırımlarına ve desteğine devam ediyor. Bu kapsamda Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sporun kentteki durumu, kulüp beklentileri, neler yapılabileceği ve önerilerin ele alındığı spor çalıştayı düzenledi. Akademisyenler, sporcular, spor kulübü yöneticileri ve ilimizin ileri gelenlerinin destek verdiği çalıştaya, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ichik dünyasını paylaşarak başladım.

Çalıştayın açılışında konuşan Başkan Işık, “Belediye Kütahyaspor ile ilgili üç yıldır nelerin mücadelesini verdiğimizi biliyorsunuz. Yazılanlara bakarsak çöpten aldık, çöpte takım var. Pandemi döneminde bir lira maske bile almayan kim, Vakti gelince Papa’da hakkı nereden buluyor Hocayı gönderin diyorlar geçen sene göndermiştik, bizim gönderdiğimiz hoca İkinci Lig’de tarih yazıyor. en azından buradan daha üst sınıfta hocalık yapıyor Playofflara gidiyorsun profesyonel sporcun maç başlamadan kavga çıkarıyor Ev sahibi maç oynuyoruz küfür cezası yabancı madde cezası ayrı stad kapatma cezası ayrı ayrı ödeniyor Kulüp tarafından.Şehir başarıya hazır olmalı.Onun için bu çalıştayda her şeyi konuşmalıyız.Eksiğimizi tamamlamak,yapmak.Amacımız kimseyi spordan soğutmamak.Amacımız yaymak. 5 yıl boyunca Kütahya’da spora nasıl yön verilir ile ilgili tüm konuşmaları kayıt altına alıp, atölye çıktıları olarak belgeleyip sizlere teslim edeceğiz. spor stratejik planı buradan.Bu nedenle göz at b özellikle bilgi birikimi olan her vatandaşın bu bilgiyi paylaşmasını ve fikirlerinin belediyemizin ortak belgesinde yer almasını sağlamak.”

Açılışın ardından Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor çalıştayı, oturum yöneticisi Mustafa Demirdağ’ın “Kütahya’da Herkes İçin Spor” ve “Kütahya’da Okul Sporları” konulu konuşmasıyla devam etti.

Spor Çalıştayı Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dr. Çetin Özdilek, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Kütahya Belediye İdaresi Yöneticileri, akademisyenler, spor kulübü yöneticileri, sporcular ve daha birçok kişi katıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın