medyauzmani.com
Kayserispora tamam – Haber Ajans

Kayserispora tamam

Adana Demirspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Kayserispor’a ceza verildi. Kulüp para cezasına çarptırılırken taraftar bileti de yasaklandı.

Geçen hafta Kayseri’de oynanan ve 2-2 biten Yucatel Kayserispor-Adana-Demirspor maçının ardından hazırlanan rapor sonucunda profesyonel futbol disiplin kuruluna yaptırım uygulandı. PFDK iki kulübü de cezalandırdı. Al-Ittihad’dan yapılan açıklamada, “Kayspor FC, Adana-Demirspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha kazaları nedeniyle 112 bin lira para cezasına çarptırıldığını ve seyirci kartlarını bloke ederek bir sonraki ev sahibi kulüp olduğunu söyledi. Kuzey Tribün Kuzey Alt C numarasının yer aldığı elektronik bilet çerçevesinde yarışmaya girmelerinin yasaklanmasına karar verildi.

PFDK, Adana Demirspor kulübüne taraftarlarının neden olduğu saha kazaları nedeniyle 56 bin TL, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 70.000 TL ve konuk kulübün bulunduğu müsabakada bu işlem üçüncü kez aynı sezonda gerçekleştirildi. Aynı sezonda merdivenler boş bırakılmamış ve bu işlem üçüncü defa 125 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın