medyauzmani.com
“Kayınvalidem 9 Aralık’ta Sinemalarda Sıfırlanıyor” – Haber Ajans

“Kayınvalidem 9 Aralık’ta Sinemalarda Sıfırlanıyor”

Başrollerini Alper Eke ve Alper Saldıran’ın paylaştığı Sil Baştan Kayınvalidem 9 Aralık’ta vizyona girecek.

Anadolu’da gelin ile kayınvalidesi arasındaki ilişkilere mizahi bir dokunuş getirmek için Sil Baştan Anne’nin 9 Aralık’ta tahliye edildiği açıklandı. Filmin yapımcılığını, afişi ve ilk teaser’ı yayınlanan Grinarti’nin sahibi Vahid Erdoğan devraldı ve tamamı Sivas’ta çekildi. Başrollerini Alper Eke ve Alper Saldıran’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Rachet Shilaiker, senaryosunu Barış Başar yazdı.

Filmde, iyi kalpli bir gelin olduğunu unutup, kayınvalidesinin gördüğü kötü muameleden kurtulmaya çalıştıktan sonra davranışlarını değiştiren Ceylan (Algı Eke) ile Ünal’ın (Alper Saldıran) maceraperest maceraperesti anlatılmaktadır. ), annesi ve üvey annesiyle barışmaya çalışırken hem ezilir.

Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Gökçe Özyol, Emir Sefa Yıldırım, Ömer Kurt, Barış Başar, Hakan Bulut, Irmak Aydın, Billur Yılmaz ve Elifmelda Melda gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Annem başından beri yaz aylarında Sivas’ta çekildi.

Filme Sivas’tan 2 bin kişi katıldı.

Tamamı Sivas’ta geçen filmin çekimlerinde Sivas’tan yaklaşık 2 bin kişi yardımcı oyuncu olarak rol aldı. Seyircinin çok eğleneceğini kaydeden Vahid Erdoğan, “Sivas’taki çekim yaklaşık iki ay sürdü. Daha önce 18 Kasım olarak belirlediğimiz vizyon tarihini daha fazla izleyiciyle buluşabilmek için 9 Aralık olarak değiştirdik. Anadolu’da geçmişten günümüze ışık tutan hikayeleri işlemeyi seviyoruz ve bu alanda çalışmaya devam edeceğiz.Bu filmde kültürümüzde kayınvalideler arasındaki ilişkilere mizahi bir dokunuş getirdik. Sivas harika bir şehir ve dokusu ekrana çok iyi yansımış.İzleyen herkesin keyif almadan gitmeyeceğini garanti ederim.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın