medyauzmani.com
Kandilin sevinci Beagle lambasıyla paylaşıldı – Haber Ajans

Kandilin sevinci Beagle lambasıyla paylaşıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün gece kutlanan Molt Kandilli’de her gece olduğu gibi kandilde kılınan yatsı namazının ardından vatandaşlara şamdan dağıttı.

Camilerin önüne platformlar kuran Başkent Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı ekipleri, yatsı namazının ardından toplam 15 bin şamdan takdim etti. Tek tek sararak hazırladıkları mumlu pastaları dağıtan ekipler, vatandaşların mumlarıyla kutladı. Şamdanları satın alan vatandaşlar, başkent belediyesine teşekkürlerini iletti.

Mersin Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı ile koordineli olarak yürütülen çalışma kapsamında, Kandil’in doğumu münasebetiyle Tarsus ve Çamilla’da binlerce vatandaşa kandil dağıtıldı.

Ulu Camii, Abdullah Efendi Camii, Ayduganlar Camii, Eshab Mağarası, Eş-Şuhada Camii, Fahrettin Paşa Camii, Barbaros Mahalci Camii, Hertz. Çamlıyayla’da Ebubekir Camii, Mithatpaşa Camii, ehitishak Camii ve Merkez Camii önünde vatandaşlara toplam 4100 adet özel sarılmış mum dağıtıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın