medyauzmani.com
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 44 kilo uyuşturucu ele geçirildi – Haber Ajans

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 44 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Esenyurt ve Küçükçekmece bölgelerinde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 44 kilo uyuşturucu ele geçirilirken, 4 zanlı tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele amacıyla yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda; Şüphelilerin elde ettikleri uyuşturucuları İstanbul ili genelinde “Turbaşi” adlı kişilere satacakları öğrenildi. Alınan bilgiler çerçevesinde 3 aylık istihbarat çalışmaları ve fiziki takip sonucu; Kişilerin kimlikleri ve ilaçların saklandığı adresler tespit edilerek bu alanda çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Bazı uyuşturucu maddelerin araçlarla taşınacağına karar verilirken, Esenyurt ve Küçükçekmece ilçelerinde belirtilen adreslere ve taşınacak araca eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlarda 44 kilo uyuşturucu, 31 kilo metamfetamin, 13 kilo kokain, ruhsatsız tabanca ve öğütücü blender ele geçirildi.

GA, CO, KO ve MB, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla bağlantılı olduğu belirlenen kişiler hakkında kapsamlı soruşturma sürüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın