medyauzmani.com
Hipoglisemi 13 yaşındaki çocuğu bebek özleminden alıkoymadı – Haber Ajans

Hipoglisemi 13 yaşındaki çocuğu bebek özleminden alıkoymadı

Şanlıurfa’da yaşayan çiftin çocukları Yıldız ve Metinkaya’nın 13 yıllık hasretleri Diyarbakır’da gördükleri tedavi sonucunda sona erdi. Hamileliklerinin mutlu haberini alan Kaya çifti, şimdi de çocuklarını kucağına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

Şanlıurfa’da yaşayan 35 yaşındaki Yıldız Kaya, hipogonadotropik hipogonadizm nedeniyle 13 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmadı. Tedavi için birçok tüp bebek merkezine giden ve çocuk sahibi olamayan Kaya, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Diyarbakır’a geldi. Eşi Metin Kaya ile jinekolog ve tüp bebek Prof. Dr. Çift, Hakan Çoksüer’e ulaştıklarında, Çoksüer’e 3 başarısız aşı olduğunu, bir aşının tüp bebek yapılmadığını ve çocuk sahibi olamayacaklarını söyledi. Detaylı bir muayenenin ardından trombositten zengin plazma ve akupunktur tedavisi yapan profesör. Dr. Çoksüer başarılı bir tüp bebek denemesi yaptı. 13 yıllık hasretin sonucunun olumlu olduğunu öğrenen çift, mutluluk gözyaşları dökmeye başladı.

“Hipoglisemi”yi tedavi ederek başarıya ulaştıklarını kaydeden Jokser, “Hastamız 13 yıl önce çocuk sahibi olma isteğiyle bize geldi. Daha önce birçok kliniğe gidip aşı yaptırdı ama sonuç alamadı. Şikayeti. Hastanın esas olan ilaçsız adet göremeyeceğini, bebek sahibi olmanın çok zor olduğunu söylediler.Hasta kliniğimize geldi ve detaylı muayene ettiğimizde yumurtalıklara etki eden hormonların baskı altında olduğunu, bu hormonların azaldığını ve yumurtaların ilaçsız gelişmediğini gösterir.Öncelikle hastayı akupunktur seansına aldık ve rahim duvarının incelmesi nedeniyle PRP uyguladık.Buradaki amacımız rahim duvarını güçlendirmektir. bugün sonucu alıyorum.Hastamıza gebelik ve kist oluştuğu haberini aldık.Akupunktur ve PRP tedavisi ile tüp bebek yaptık ve sonuç başarılı oldu.”

dedi. Jokser, “13 yıllık bebeğe olan özlemimizi sonlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ekibimizin başarısı ekibimizin başarısıdır ve hastamız şimdi onu memleketine gönderirken inanılmaz mutludur. Bebeğe sahip olmak isteyen herkes yapmalı. umut dolsun, yüreklerinde umut olsun.” Ve sonunda umut olur. Doğru kliniği, tedaviyi ve doktoru buldukları sürece kollarını çocuksuz bırakmasın.”

13 yıldır çocuk özlemi çeken anne Yıldız Kaya, çok uzun süredir tedavi gördüğünü ancak çocuk doğurmadığını doğruladı. Ann Kaya, “En son tüp bebek dedikleri zaman geçen sene bir kere denedim ve işe yaramadı, bu ikinci denemem. 3 kere oldum. Hastalığım hipoglisemiydi. Elhamdülillah geldik ve tanıdık” dedi. Hakan Haja Radhi Allah rahmet eylesin müjdesini aldık 13 yıl sonra hasret bitiyor.

Baba adayı Metin Kaya, “Çok komplike duygular, 13 yıl bekledik. İnşallah bebeğimizi kucağımıza alırsak daha mutlu oluruz. Tartışmalar oldu ama biz buna kader diyoruz. Allah’tan bir hastalığı tartışmadık. Doğru zamanı bekliyorduk, ona da Rabbim verdi.” Evde çocuk yoktu, umarım öyledir. Annem babam da torun istiyor, babalık duygusu başlıyor inşallah hızlı ve zahmetsizce geçecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın