medyauzmani.com
Göreceli bağlantıları olan dünyaca ünlü isimler – Haber Ajans

Göreceli bağlantıları olan dünyaca ünlü isimler

Hayranları dünyaca ünlü birçok ismin iş ve özel hayatlarını yakından takip ediyor. Bu nedenle birçok ünlü ismin aileleri ve arkadaşları milyonlarca kişi tarafından yakından tanınmaktadır. Ancak aile bağları ve akrabalık bağları söz konusu olduğunda en ünlü isimlerden daha fazla dikkat çeken ünlüler var. Çünkü bazı ünlülerin aileleri ve akrabaları da en az onlar kadar ünlü! İşte akraba olduğunu duyunca şaşıracağınız 22 ünlü isim…

1. Emily Blunt’taki Stanley Tucci

Amerikalı aktör Stanley Tucci, başka bir aktris olan Emily Blunt’ın damadı!

İki oyuncunun 2006 yapımı “The Devil Wears Prada” filminin setinde tanışmasıyla iyi arkadaş oldular. 2010 yılında en yakın arkadaşının düğününe davet edilen Tucci, burada Emily Blunt’ın kız kardeşi Felicity Blunt ile tanıştı. Çift iki yıl sonra evlendi. Böylece Stanley Tucci ve Emily Blunt arasındaki akrabalık bağı kurulmuş oldu.

2. Beyoncé ve ikinci kraliçe. elizabeth

Dünya çapında milyonlarca kişinin bildiği bazı isimlerin İngiliz kraliyet ailesiyle yakından ya da uzaktan akraba olduğu pek çok kişi tarafından biliniyor. Beyoncé de bu isimlerden biri. Geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan ünlü şarkıcı, ikinci kraliçe oldu. Elizabeth’in yirmi beşinci nesildeki kuzeni. Her iki ismin de kökeni 1133-1189 yılları arasında yaşamış olan İngiltere’nin ikinci kralına dayanmaktadır. Henry’ye kadar gidiyor.

3. Celine Dion ve Camilla Parker Bowles

Kanadalı şarkıcı Celine Dion, İngiltere’nin üçüncü kralı. Charles’ın karısı, Kraliçe Eş Camilla Parker Bowles ile yakından ilişkilidir. Dionne, Kraliçe’nin dokuzuncu nesil kuzenidir.

4. Barbra Streisand ve Josh Brolin

Amerikalı besteci ve aktris Barbra Streisand, bir başka ünlü aktris olan Josh Brolin’in üvey annesidir.

5. Bryce Dallas Howard ve Ron Howard

Amerikalı aktris Bryce Dallas Howard, dünyaca ünlü yönetmen Ron Howard’ın kızıdır.

6. Rashida Jones ve Quincy Jones

Son dönemin en başarılı Hollywood yıldızlarından biri olan Rashida Jones, uluslararası müzisyen Quincy Jones’un kızıdır.

7. Antonio Banderas ve Dakota Johnson

Yakın sinema tarihinin en ünlü isimlerinden İspanyol aktör Antonio Banderas ve Amerikalı aktör Dakota Johnson akraba oldukları ünlüler arasında yer alıyor. Banderas, Johnson’ın eski üvey babasıdır.

8. Sofia Coppola ve Nicolas Cage

Ünlü

Nicolas Cage, The Godfather dizisiyle tanınan yönetmen Francis Ford Coppola’nın yeğeni ve ünlü yönetmenin kızı Sofia Coppola’nın kuzenidir.

9. Al Roker ve Lenny Kravitz

Ünlü

Amerikalı aktör, sunucu ve seslendirme sanatçısı Al Roker, şarkıcı Lenny Kravitz’in kuzenidir.

10. Blake Lively ve Robyn Lively

Ünlü

Tüm dünyada milyonlarca insanın büyük bir hayranlıkla takip ettiği iki Amerikalı aktör, birbirlerinin üvey kardeşidir.

11. Audrey Hepburn ve Prenses Diana

Ünlü

Sinema tarihinin en sevilen aktrislerinden biri olan Audrey Hepburn ile İngiliz kraliyet ailesinin en sevilen üyelerinden biri olan Prenses Diana uzaktan kuzendi! Hepburn ailesi hem Hollanda hem de İngiliz kraliyet ailesine mensuptu. Prenses Diana, bildiğiniz gibi İngiliz kraliyet ailesinin bir üyesiydi. Bu, dünyanın en ünlü ve sevilen iki kadını arasında bir akrabalık ilişkisi yarattı.

İlginizi çekebilir:

Paris Hilton’dan Jake Gyllenhaal’a: Kraliyet Bağları Olan 13 Ünlü

Kaynak: 1

Bilgi / Uyarı
Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi ve kişiyi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Web adresimiz ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir. İçerikler otomatik yüklenmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın