medyauzmani.com
Galatasaray’da 3 değişiklik – Haber Ajans

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Boruk, Fatih Karagomruk’taki son maçında Beşiktaş derbisinde 11’e kıyasla 3 değişiklik yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray, Nef Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar 3 teknik direktörü Okan Boruk, Fatih Karagomruk’un oynadığı son 11 maçına göre derbide değişiklik yaptı. Boruk, Leo Dubois, Emin Bayram ve Kerem Aktürkoğlu’nun yerine Sasha Boy, Abdulkarim Bardaki ve Barış Alber Yılmaz’ı atadı. Fernando Muslera kaptan olarak sahaya çıktı.

Paris Albert Yılmaz ilk kez 11. oldu

Barış Alber Yılmaz, Galatasaray Beşiktaş derbisine 11’de başladı. Daha sonra bu sezon Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Ziraat Kupası’nda 7 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, ilk kez 11. derbide yer aldı.

Boy ve Abdul Karim 11 yaşında

Galatasaray’da ligin on birinci haftasında Alanyaspor’a karşı mücadelede kırmızı kartla elenen Abdul Karim Bardaki ve Sasha Boye, on birinci derbide yer aldı. Abdelkarim önce iki maç ceza aldı, ardından TFF hakem heyeti cezasını 1’e indirdi. Bouyi ve Abdelkarim geçen hafta Fatih Karagomruk ile cezalarını tamamladı.

Galatasaray, Beşiktaş Derbisi; 11 yaşındaki tarihçiler arasında Fernando Muslera, Sacha Boye, Victor Nelson, Abdulkarim Bardaki, Imre Tachdemir, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Barış Alber Yılmaz, Dries Mertens, Milot Rachica ve Mauro Icardi yer alıyor.

Alternatif olarak Okan Küçük, Leo Dubois, Frederic Medetsjo, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Amin Bayram, Juan Mata ve Kazemkan Karataş bekleniyordu.

Galatasaray taraftarından büyük ilgi

Beşiktaş derbisine Galatasaraylı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Neff Stadı’nın tamamını dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi tezahüratlarıyla takımlarını derbiye hazırladı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın