medyauzmani.com
Fomget Wind, Kadınlar Premier Futbol Ligi’nde yol almaya devam ediyor – Haber Ajans

Fomget Wind, Kadınlar Premier Futbol Ligi’nde yol almaya devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi’ni mağlup ederek ligde 5 üzerinden 5 yaptı. Başkent ekibi, Premier Lig B grubunda liderliğini sürdürdü.

Ligde farklı sonuçlarla dikkat çeken Ankara Büyükşehir Fumgate, Konak Belediyesi’ni 7-0’lık skorla mağlup ederek 5 üzerinden 5 yaptı.Bu sonuçla Başkent Süper Lig B grubunda liderliğini sürdürdü. 7. dakikada İmran Ozeev, 17. dakikada Yana Derkach, 40. dakikada Daria, 45. dakikada Owalha, 57. dakikada Owalha, 65. dakikada Yulia’nın gollerini kaydettiği İzmir’de maç çok iyi gitti. Ve maçın 69. dakikasında ve 7. dakikasında Daria.. -0 kazanan taraf oldu. Bu galibiyetle 15 puan toplayan Phumjit liderliğini sürdürdü. 20 golle ligin en çok gol atan oyuncusu olan Ankara temsilcisi kalesinde sadece iki gol gördü. Başkent şu anda Galatasaray ile birlikte en az gol atan takım.

“Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak için yola çıktık”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Ahmet Öksüz, farklı galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bu sezona şampiyon olmak için başladık. Çok iyi bir kadromuz ve teknik kurulumuz var. Bunun yanı sıra çok iyi bir kadromuz ve teknik heyetimiz var.” Takımımızda tam bir aile ortamı oluşturduk. “Futbolcular, antrenmandan sonra da birlikte vakit geçiriyoruz. Kısacası biz tam bir takımız. Bu takım ruhu sahaya da yansıyor. 5’te 5 asist yaptık. 20 golle ligin en çok gol atan oyuncusuyuz. Sadece 2 gol yedik. 15 puanla ligin zirvesindeyiz.” maça kadar ve Premier Lig şampiyonluğunu başkente getirin.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın