medyauzmani.com
Dündar Belediye Başkanı, biz tüccar dostu bir belediyeyiz. – Haber Ajans

Dündar Belediye Başkanı, biz tüccar dostu bir belediyeyiz.

Osman Gazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BESOB Başkanı Fakhruddin Bilgit ile birlikte tarihi çarşı ve meyhaneler bölgesini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

İrtaş Çarşı’dan başladıkları yolculukta sırasıyla Kapalıçarşı, Aşağı Çarşı ve Uzun Çarşı’yı ziyaret eden Osman Gazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Federasyonu (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. tüccarların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek şans. Tüccarlar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Dündar, yolda tanıştığı kasaba halkıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Tesislerini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyan ve herhangi bir sorun olup olmadığını soran tüccarlar, Şef Dündar’a teşekkürlerini iletti. Dündar, hem yolda karşılaştığı vatandaşların hem de ziyaret ettiği tüccarların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Dündar, tarihi çarşıların, Osmanlı’dan günümüze Bursa ekonomisinin kalbinin attığı yerler olduğunu vurgulayarak, “Bursa, tarihten beri tüccarların şehri. Biz de esnaf dostu bir belediyeyiz. Modern alışveriş merkezleri ile rekabette marketlerimiz, yaptığımız çalışmalar sayesinde marketlerimiz modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde alışveriş yapabilmektedir. Esnafımız yaptığı işten çok memnundur. tüm tüccarlarımıza bereketli kazançlar. “

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın