medyauzmani.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütlerine veya sapkın akımlara kaptıracak bir çocuğumuz yok – Haber Ajans

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütlerine veya sapkın akımlara kaptıracak bir çocuğumuz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütü ve cinsel sapıklık düşüncesiyle ülke gençliğini heba edemeyenler TÜGVA’ya saldırıyor. Terör örgütlerine, sapkın hareketlere, başka ülkelere kaptıracak bir çocuğumuz yok. Demokrasi diyenlerin maskeleri düştüğünde barbar yüzler ortaya çıktı. Özgürlük diyenlerin maskeleri çıkarılınca aşağıdan faşist yüzleri ortaya çıktı.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve Sinan Erdem kapalı spor salonunda düzenlenen 6. Gençlik Buluşması’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “TÜGVA bugün 81 ve 571 ildeki temsilcileri, 41 yurt, 40 buluş evi, 80 kafe, 300 gençlik merkezi ve 300 bini aşkın temsilcisiyle ülkemizin en büyük gençlik hareketi haline geldi. Vakfımızın sunduğu burs, eğitim, öğretim, kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile gençlerimizin hayatının her alanında sunduğu hizmetleri takdir ediyorum. iyiliğe, güzelliğe, hakikate ve adalete dayalı bir kuruluş amacı ile geleceğimize güvenle talip olmamızı sağlar.Türkiye’nin en değerli hazinesi olan gençliğini dünyanın emperyal illüzyonlarına kurban ettiğimiz zamanların acısı. güç baronları hala kalbimizdedir.TÜGVA, bu ülkenin gençlerine ve dostlarına, milletimizin ve tüm insanlığın yararına çalışacak bilgi ve birikime sahip olma mücadelemizde en önemli kurumsal markalardan biri haline gelmiştir. Bu çatı altında verilen mücadeleden rahatsız olanların yalan ve iftiralarını sürekli yükseltmelerinin altında yatan gerçek budur. olarak PKK, FETÖ, DEAŞ ve cinsel sapıklık için elbette TÜGVA’ya saldırmaya devam edecekler. Siz, İstanbul’u fetheden gençler, inancınızdan, medeniyetinizden ve atalarınızdan aldığınız ilhamla tüm bu saldırıların üstesinden gelecek kararlılığa, iradeye, güce ve yeteneğe sahipsiniz. Hz. Mevlana soruyor. Bir insanın değeri nedir? Sonra kendi kendine cevap verir: Aradığı şey bu. Bilimden sanata her alanda ne aradığınızı bildiğiniz için değerlisiniz. Arkadaşlar aradığımız Hz. Adem’den günümüze insanlığın iman ve hikmetinin kalbinde oluşan birikimin tamamıdır. Aradığımız şey, milletimizin Malazgirt’ten coğrafyamıza ilmek ilmek okuduğu bütün değerlerdir.”

Erdoğan, “Gençlerle yürümeye devam ediyoruz, Türkiye geleceği için gençliğinin büyük bir bölümünü cephelerde feda etti.” Dedi. Cumhuriyet tarihi boyunca vesayetten darbelere, yokluklardan siyasi mücadelelere kadar pek çok zorluk yaşayan gençlerimiz bu sıkıntıların bedelini en çok ödeyen gençlerimiz olmuştur. Yıllardır bu ülkede birçok genç birilerinin kirli siyasetine alet oldu. Bozuk para gibi harcandı. Siyasi parti bayrağı arkasına saklanarak fitne yuvalarında kendilerini kandıran gençlerimizi bölücü örgüt liderlerine, Kandil’deki terör baronlarının kötü niyetli hırslarına kurban ettiler. Bunun için sorumluluk aldığımız her yerde attığımız adımları gençlerimizle birlikte planladık ve hayata geçirdik. Hükümetlerimiz aracılığıyla yaptığımız her faaliyetin merkezinde gençlerimiz var. Bugün gençlerimizle birlikte bu yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Demokrasi diyenlerin maskeleri düştüğünde barbar yüzler ortaya çıktı.

Gençlere inandığını söyleyen Erdoğan, “Gençler, size inanıyorum. Size güveniyorum. Ufkunuz ve hayalleriniz vizyonumuzu genişletiyor. Sizin gibi yol arkadaşlarına sahip olmak güzel. Çocuklar, şunu unutmayın: İşte biz varız ve Önümüzde düşmanlar var, birileri varsa, onu olduğu gibi görecek olanlar var. Türkiye’nin imajının kristalleşmesi ve iradesinin ortaya çıkmasıyla, siyasi, ekonomik, askeri, diplomatik ve kendi hedeflerine doğru ilerlerken, biz yeni durumlarla karşı karşıyayız.Bu tarihsel süreçte yaşadığımız her olay, bizden öncekilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaya başladı.Demokrasi diyenlerin maskeleri çıkınca barbar yüzler ortaya çıktı.Özgürlük diyenlerin maskeleri düştüğünde faşist yüzleri ortaya çıktı. ortaya çıktı.Hak ve hukuk diyenlerin maskeleri düştüğünde zalim yüzleri bunun altından uçtu.Hoşgörü diyenlerin maskeleri çoğulculuk ve başkaları olunca bencil yüzleri görülecek.Elbette korumaya devam edeceğiz. demokrasi, özgürlükler, haklar, hukuk ve hoşgörü, tıpkı tüm insan birikimi gibi.Bunu başarıyoruz.Çünkü bu kavramların ifade ettiği değerler tüm insanlığa aittir.Bu kavramların arkasına saklanan çirkin yüzler bizim için emsal olamaz. Medeniyetimizin bize çizdiği sınırlar, onlar gibi olmamıza asla izin vermez. Bu toprakların çocukları isek barbar olamayız, zalim olamayız, bencil olamayız. Kurtuluşu Allah’ın ipine sımsıkı sarılmakta görenler olarak, Truvalıların yüzyıllar önce içimize yerleştirdiği hileleri artık aklımıza getiremiyoruz. Bu şekilde atalarımız 3 kıtada ve 7 iklimde barış, adalet ve huzurun bayrağını dalgalandırdı.”

“Terör örgütlerine kaptıracak çocuğumuz yok”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmişten bugüne inşa ettiğimiz köprünün her renginin değeri bizim için önemli. Bu ülkede 85 milyon kişiden her biri birinci sınıf vatandaş. Terör örgütlerine, sapkın hareketlere ya da başka ülkelere kaptırılacak çocuk.Yasin Boru’nun katillerinin yerini biliyoruz.Yasin Boro gibi Diyarbakır’da çocuklarımızı öldürenleri biliyoruz.Bize can simidi atan Kemal Bey’i de biliyoruz. Onların kurtuluşu onlar adına. Takipçilerini de biliyoruz. Ama onları asla ödüllendirmeyiz. 20 yılda ülkemiz işlerine ve hizmetlerine sunduğumuz gibi, Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Sultanahmet’in dili konuşsa bile. Biz hep böyle konuşurduk.Ayasofya’nın oradaki dikilitaşın önünde açılacağı günü konuşmuştuk.Ama rabbim bize Ayasofya’nın açılışını nasip eyle.Size, gençlerimize,bir asırlık Türkiye’yi inşa ederken daha çok güveniyoruz. Sizin de kendinize güvendiğinizi biliyoruz.Bu özgüvende her türlü imkanı sağladık.Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye her alanda kendinizi gerçekleştirebileceğiniz altyapıyı oluşturduk. Halkımızın her konuda özgürlüğünü kısıtlayan yasak.Bir vizyon oluşturmak için daha fazla çaba bekliyoruz. 2053 misyonunu kendine güvenen, dünyayı ve ülkesini tanıyan bu gençlere emanet edeceğiz. Elbette her yenilik, her devrim, her reform her türlü engelle karşılaşacaktır. Şimdi önümde muhafazakar devrimciler var. 2023’ü muhafazakar devrimcilerle başarılı bir şekilde bitireceğimizi düşünüyorum.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın