medyauzmani.com
Cumhurbaşkanı Bekyatimje: “Gençlerimize güvenimiz tam” – Haber Ajans

Cumhurbaşkanı Bekyatimje: “Gençlerimize güvenimiz tam”

Konya merkez Selçuklu İlçe Başkanı Ahmet Bekyatimci, Talha Bayrakı Gençlik Merkezi’nde Selçuklu Gençlik Meclisi gönüllüleri ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından Bosna Hersek semtine kazandırılan ve üniversite öğrencilerinin vazgeçilmez adresi olan Talha Berekci Gençlik Merkezi, üniversite öğrencilerine eğitim hayatları boyunca sosyal, kültürel ve bilimsel katkılar sağlamaya devam ediyor. Her yıl binlerce öğrencinin faydalandığı merkez, Selçuklu Gençlik Merkezi gönüllüleri ile yıl boyunca önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bekyatimci, merkezi ziyaret ederek Selçuklu Gençlik Meclisi gönüllüleriyle görüştü. Başkan Bekiatmeji, “Kardeşlerimin projelerine destek olmak bizi her zaman mutlu ediyor, yaptıkları projeler gurur verici” dedi.

“Türkiye’nin geleceği gençlerimize emanet”

Gençlere Gençlik Derneği’nin faaliyetlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bekyatmeci, “Aranıza katılan yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Türkiye’de başka bir şehirde üniversite var mı bilmiyorum.” böyle bir ekibe sahip.İşte bu yüzden burada yapılan işler bizim için olduğu kadar sizler için de çok önemli ve değerli.Çünkü burada yapacağınız çalışmalar size gelecekte yol gösterebilir, sizi motive edebilir ve hayatınıza katkı sağlayabilir.Yapamazsınız. değerini herşeyle ölçüyoruz.Selçuklu belediyesi olarak maddi ve manevi her zaman gençlerimizin yanındayız.Gençlerimize güveniyoruz.Katkı sağlamalarını temenni ediyoruz.Gençlerimiz bu sorumluluğun bilincinde olarak ülkemizin geleceğindedir.” ki,” dedi.

Başkan Bekiatmeji, programın sonunda gençlerle selfie çektirdi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın