medyauzmani.com
Büyükşehir Ulaşım A.Ş filosuna 8 yeni otobüs – Haber Ajans

Büyükşehir Ulaşım A.Ş filosuna 8 yeni otobüs

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşımada kullanılmak üzere filosuna 8 yeni otobüs ekleyerek toplam otobüs sayısını 238’e çıkardı. 23 milyon TL yatırımla satın alınan araçların devir teslim töreninde şoför koltuğuna oturan Başkan Osman Zolan, “Filomuza kattığımız yeni araçlar yeni bir soluk olacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılan araç filosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu ulaşım kalitesini artırmak için filosuna 23 milyon TL değerinde son model 8 yeni araç ekledi. Yeni alınan otobüslerin hizmete girmesiyle birlikte mevcut 230 araç sayısı 238’e yükselirken, Denizli Belediyesi Otobüs İşletme Tesisleri’nde araç devir teslim töreni düzenlendi. Programa Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Mustafa Günca, Ulaşım Genel Müdürü Mustafa Göçoğlan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Turlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Mercedes Satış Müdürü Orhan Çavuş ve beraberindekiler katıldı. Yeni otobüsleri bir süre inceledikten sonra sürücü koltuğuna oturan Başkan Osman Zolan, sürücülerle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Meşgul yollar sizi rahatlatır

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada toplu ulaşımın çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Toplu ulaşım, şehrimizin trafik yükünün azalması ve insanların daha az maliyetle gidecekleri yere ulaşması demektir. toplu taşımada otobüslerin en üst seviyesi.” Toplu ulaşımda araçların önemine dikkat çeken Başkan Zolan, “Eskiden Denizli’de 230 araçla toplu ulaşıma hizmet veriyorduk. Bugün çok şükür filomuza 8 araç daha eklenmesiyle 238 aracımız oldu. Talep vardı.” “Yolcu yoğunluğunun fazla olduğu yollarda araç gelişiyle ilgili vatandaşlarımızdan. Yeni araçlarımızı filomuza katarak birçok noktada yoğunluğu azaltmaya çalışacağız. Çalışanlarımız hem daha rahat edecek hem de ulaşım imkanından faydalanacak.” herhangi bir sorun olmadan.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın