medyauzmani.com
Bu takımdaki oyuncular kitap okumadan maça başlayamazlar. – Haber Ajans

Bu takımdaki oyuncular kitap okumadan maça başlayamazlar.

Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediyesi çocukları kitap okumaya teşvik etmek için çeşitli uygulamalara devam ediyor. Kitap okumadan hayvanların görülemeyeceği hayvan barınaklarında daha önce yaptığı uygulamayla çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışan belediye, şimdilerde önce kitap okuma sonra kitap okuma uygulamasına geçti. spor salonu öğrencileri için spor. Projenin amacı kitap okumak zorunda olan öğrencileri spor yapmaya ve yarışmaya teşvik etmektir.

Belediye Mustafa Kemal Paşa Spor Kulübü’nde basketbol eğitimi alan çocuklarla kitap okuyan Başkan Mehmet Kanar, sonrasında çocuklarla basketbol oynamayı da ihmal etmedi. Çocukların önce zihinlerini sonra bedenlerini eğittiklerini kaydeden Başkan Kanar, “Amacımız, çocuklarımıza Mustafa Kemal Paşa’dan okuma kültürünü aşılamak ve bu alışkanlığı hayatlarının her alanında sürdürmektir” dedi.

Muhammed Kanar, küçük yaşlarda başlayan kitap okuma alışkanlığının hayatları boyunca eğitim, iş ve sosyal hayatlarına yaptığı değerli katkıya dikkat çekerek, can dostlarımızla güzel vakit geçiriyoruz artık onlarla vakit geçiremiyoruz kitap okumadan bu güzel ve heyecanlı uygulama artık spor kulübümüzde okuyan öğrencilerimiz için de geçerli önce kitap sonra spor yayacağız Belediyemizin tüm birimlerinde ve faaliyetlerinde bu önemli alışkanlıktır.”

Kanar, bir yandan günümüzün teknoloji ve dijital dünya gerçeklerinde çocukların geride kalmaması için çalışmaya devam ederken, diğer yandan kitap, felsefe, bilim, sanatla büyümelerini ön planda tuttuklarını belirtti. ve spor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın