medyauzmani.com
Beyoğlu’nda Polis İsyanına Neden Olan Olay: Esir Dilenciye Vatandaş Ödendi – Haber Ajans

Beyoğlu’nda Polis İsyanına Neden Olan Olay: Esir Dilenciye Vatandaş Ödendi

Beyoğlu’nda polis ekipleri çocukları kullanarak duygularını istismar eden 3 dilenciyi gözaltına aldı. Bu arada bebeği olan bir dilenciye 70 lira veren kişi, polisi isyana zorladı. Polis memuru, dilenciye parayı veren adamı, “Lütfen parayı bağışlamayın, duygularınızı incitiyorlar” diyerek uyardı.

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, bölgede dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Çocukları kullanarak duygularını sömüren dilenciler yakalandı. İki dilenci, insanları daha kolay etkilemek için küçük çocukları kullanırken, diğer dilenci çöp kutusunun yanına bir masa kurup vatandaşların kendisine para vermesini bekledi.

Polis bile isyan etti.

Bir vatandaş, kucağındaki bebeği kullanırken yakalanan kadına 70 lira verdi. Polis memuru, çocuğu olan dilenci kadına parayı veren kişiyi, “Lütfen para vermeyin, duygularınızı incitiyorlar” diyerek uyardı. Polis memuru da dilenciye, “Sen bu işi meslek yaptın. İnsanlar bundan artık rahatsız oluyor. Bu soğuk havada çocuklarınızı buna zorlayamazsınız. Polis arabasına konan dilenciler, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Dilenciler, kabahat kanunu kapsamında 276 lira para cezasına çarptırıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın