medyauzmani.com
Beyoğlu saldırısında bebek arabası düştü: Çocuğunu kurtarmaya çalışan baba, yaşadığı korkunç anları anlattı – Haber Ajans

Beyoğlu saldırısında bebek arabası düştü: Çocuğunu kurtarmaya çalışan baba, yaşadığı korkunç anları anlattı

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırıda da bir bebek arabasının devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 81 kişi yaralandı. Patlamanın hemen ardından yaralı çocuğunu kucağında taşıyarak eşiyle birlikte kaçan baba, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırıda 6 kişi öldü, 81 kişi yaralandı. Patlamaya 3 yaşındaki A.Ş., Bilge Sinan’ın annesi ve Taner Sinan’ın babası katıldı. Bebek arabası patlamanın şiddetiyle savrulurken, Baba Taner Sinan bebeği kucağına alarak eşiyle kaçmaya çalıştı. Bebek arabasının devrilmesi sırasında anne, baba ve 3 yaşındaki erkek çocuk hafif yaralandı. Yaralı çocuk ve anne, Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, baba bir kulağını kaybetti.

Babama yaşadığı korku anlarını anlat

Aniden büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını söyleyen Baba Taner Sinan, “Bir şey anlayamıyorsunuz. Aniden büyük bir ses duydu. Korkunç bir baskı oldu. Puseti elimde tuttum” dedi. patlama durumunda çocuğu tekrar götürün. Bebeği kucağıma aldım ve koştuk. Çocuğun yüzünde ve kafasında yaralar var. Hayati tehlikesi yoktur. Onun hayatta olmasını seviyorum. kulağımı kaybettim. Duyma yetimi kaybettim.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın