medyauzmani.com
Berkeley sorunlarını sitede çözün – Haber Ajans

Berkeley sorunlarını sitede çözün

Bayraklı Belediye Başkanı Sardar Sandal, bölgede yürütülen belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son durak Merkez Mahallesi oldu.

Bayraklı Belediye Başkanı Sardar Sandal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Başkan Sandal merkez bölgeyi ziyaret etti. Başkan Sardar Sandal’ın ziyareti sırasında; CHP’nin Berkeley ilçe başkanı Didim Gültekin, Berkeley ilçe başkanı Marki Kemal Karacan, belediye bürokratları ve parti yöneticileri eşlik etti. Başkan Sandal, şirket başkanının evini ve ofisini gezdikten sonra Sevgi Yolu esnafını ve ara sokakları da gezdi. Sorunlar ve öneriler anında tespit edildi ve yapılması gerekenler konusunda çalışmalara başlandı.

Berkeley Belediye Başkanı Serdar Sundal, “Uzun süredir haftada iki gün mesai arkadaşlarımızla mahallelerimizi ziyaret ediyor, sorunları yerinde tespit ediyor, ilk kaynaktan öneriler alıp çözüm üretiyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Hedefimiz daha kullanışlı, modern ve güzel bir Bayraklı yaratmak. Burkeley her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.”

Öte yandan mahallede geçen yıl yapılan yol yenileme çalışmasında 257 ton asfalt döküldüğü bildirildi. 1635-1636 ve 1638 sokaklarına gelince, programın bir parçası olarak yakın gelecekte asfalt döşemenin planlandığını belirtti. 293 metrekarelik ana parkenin döşendiği mahallenin yağmur suyu kanalları ve arıtma tesisinde yenileme çalışmaları yapıldığına dair haberler geldi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın