medyauzmani.com
Başkan Zeidan Karalar: “Adana’nın her yerine eşit ve yoğun hizmet veriyoruz” – Haber Ajans

Başkan Zeidan Karalar: “Adana’nın her yerine eşit ve yoğun hizmet veriyoruz”

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Karayusuflu Mahalle Merkezi ve Karayusuflu Merkez Parkı’nın temel atma töreni yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Adana Belediye Başkanı Zidan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye Başkanı Cihan Hülya Erdem, Adana Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Orhan Somer ve Muzyin Shevkin, Adana İl Başkanı Mehmet Şelpi, Adana İl Başkanı, Adana İl Başkanı Göktürk Çeblo, Kadın ve Gençlik Başkanları. Millet İttifakına bağlı siyasi partilerin ilçe ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bölge halkı.

Çalışanlarımızın yıllardır beklediği hizmetleri gerçekleştiriyoruz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeidan Karalar, iflas eden bir belediye yönetimini devraldıktan sonra devlet kaynaklarını çok iyi kullanarak, mali disiplini sağlayarak ve gece gündüz çalışarak bir mali mucizeye ulaştıklarını halka anlattı.

Başkan Zeidan Karalar, yıllık gelirlerini 1 milyar 100 milyon liradan 4,5 milyar liraya çıkardıklarını, 4 milyar buçuk milyar lira olan borçlarını da indirdiklerini ifade etti:

Millet İttifakı iktidara geldiğinde herkesin yüzü gülecek. Hizmetimizin temelini attığımız bugün, çalışanlarımız 50 yıllık altyapı ve üst yapı sorunları yaşıyor. Sorunlar bizimle çözülür.

Oy alsak da almasak da Adana’nın her yerine hizmet veriyoruz. yönetici; Ayrım yapmadan halka hizmet etmelidir. Bugün de verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İnsanların sorunlarını dayanışma içinde çözüyoruz

CHP milletvekilleri Mozyan Shevkin ve Orhan Somer’in ardından konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da kırsal kalkınma ve dayanışmanın öneminden bahsetti.

Başkan Akif Kemal Akay, “Bugün burada iki hizmetin temellerini atıyoruz ama aslında Karayusuflu ve çevresinde en büyük hedefimiz kırsal kalkınma.

Sermaye kanunundan sonra ilçe haline gelen Karayusuflu’da bir mandıra yapıldı ancak tarımsal gücünü korudu ve meralar bize tahsis edildi. Çevre mahalle ve köylere servisimiz devam edecektir.

İstediğimizi elde etmek için Adana Büyükşehir Belediyesi ile çalışmamız gerekiyor. Birlikte çalışmaya başladık ve artırmaya devam ediyoruz.

Milletin koalisyonu iktidara geldiğinde ortaya çıkacak dayanışmanın bir örneğini veriyoruz. Millet ittifakının gücüyle büyükşehir belediyelerimiz de dayanışma içinde olacaktır. Köylüyü yeniden milletin efendisi yapacağız” dedi.

İzleyiciler hizmetlerden memnun

Sirenvelar İlçe Başkanı Kamber Çukur ve Karayosoflu İlçe Başkanı Ata Dağlı, hizmetlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Zeidan Karalar ve Başkan Akef Kemal Akay’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mahalle ve bahçe merkezinin temelleri atıldı.

 

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın