medyauzmani.com
Başkan Ergün: “Bütün zorlukları aştık, aşmaya da devam edeceğiz” – Haber Ajans

Başkan Ergün: “Bütün zorlukları aştık, aşmaya da devam edeceğiz”

Maski Genel Müdürlüğü’nün Kasım ayındaki toplantısına Başkent Belediye Başkanı Cengiz Ergun başkanlık etti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergun, “Manisa için birlikte çalışarak tüm zorlukların üstesinden geldik ve gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Manisa Su ve Sanitasyon Yönetimi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergun’un Manisa kentini daha yaşanır hale getirme vizyonu doğrultusunda düzenli olarak aylık ilçe başkanları toplantıları düzenleyerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Maski Genel Müdürlüğü’nün Kasım ayındaki toplantısına Başkent Belediye Başkanı Cengiz Ergun başkanlık etti. Toplantıya Maski Genel Müdürü Burak Aslı, Genel Müdür Yardımcısı Erman Adenir, Emre Uzunlu, Gökhan Çivek, Maski Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Sarpil Şakir ve ilçe başkanları katıldı. Görüşmede Maski Genel Müdürlüğü’nün valiliğin tüm bölgelerinde yaptığı yatırımlar ve kamu istihdamıyla ilgili konular ele alındı. İlçelerdeki çalışmalar hakkında ilçe başkanlarından bilgi alan Başkan Ergün, ihtiyaç ve talepleri de dinledi.

“İlçe muhtarlarımız sahada bizim gözümüz kulağımızdır”

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergun, “İllerimizde Maski Genel Müdürlüğünü temsil eden amirlerimiz sahada gözümüz kulağımızdır. Manisamız için birlikte çalışarak her şeyin üstesinden geldik. Manisa Merkez ve İlçelerine hizmet verme çabalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Kısa zamanda çok yol kat ettik”

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergun’un ardından söz alan MASK Genel Müdürü Burak Aslay, “Maski Genel Müdürlüğü olarak kurulduğumuz günden bu yana Manisa’nın en ücra köşesinde bile birçok hizmeti tek çatı altında vermeye devam ediyoruz. “Misyonumuz su” diyerek çıktığımız bu yolda Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergun’un dik duruşu sayesinde kısa sürede çok yol kat ettik. Tüm zorlukların üstesinden gelerek başarıya ulaşmamızı sağlayan mimar ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdır” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın