medyauzmani.com
Başkan Büyükkılıç’tan açıklama – Haber Ajans

Başkan Büyükkılıç’tan açıklama

Kayseri Belediye Başkanı d. Memduh Büyükkılıç, demiryolunun geçtiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı bağlayacak noktada yapılacak köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Cumhurbaşkanı Büyükeliç, “Vatandaşların daha rahat ve konforlu hareket edebilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde deneyimli ve bilgili ulaşım hizmetleri ekibiyle gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda demiryolunun geçtiği Fuzuli Kavşağı ile Yakut Mahalli’yi birbirine bağlayacak noktada demiryolu köprüsü üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı D. Memduh Büyükkılıç, Başkent Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükeliç burada yaptığı açıklamada, “Yakut mahallemizde tamamlanan çalışmaları inceledik. Bu çalışma sayesinde yerinde demiryolumuz üzerine yapılacak köprü ile ilgili çalışmaları inceledik. Burada görüldüğü gibi, Yakut mahallesinin önemli bir ana arteri.Kokasinan Bulvarı’nın meraklı bir sokağına bağlanacak olan bizimki, hayat bulacak bir eser.”

Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Müteahhit firmamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Devlet Demiryolları Genel Müdürümüze ve Ulaştırma Bakanımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Büyükkılıç, kentsel ulaşım stratejilerinin kapsamlı bir yaklaşımla izlenmesi gerektiğini belirterek, ulaşımın kentsel yaşamın önemli unsurlarından biri olduğunu ifade etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın