medyauzmani.com
Bakan Soylu: Bu benim talimatım, uyuşturucu satıcısını bulur bulmaz ayağını kırın – Haber Ajans

Bakan Soylu: Bu benim talimatım, uyuşturucu satıcısını bulur bulmaz ayağını kırın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türkiye’nin hiçbir yerinde uyuşturucu satılmasına izin vermeyeceğiz. Bir kez daha güvenlik güçlerimize talimat veriyorum. Uyuşturucu satıcısını bulduğun an ayağını kır, ayağını kır, ayağını kır. ”

AKP’nin Kütahya’daki genişletilmiş bölge danışma kurulu toplantısında konuşan Bakan Soylu, uyuşturucuyla mücadelede taviz verilmeyeceğini belirtti. Soylu, “15 Temmuz’dan önce Türkiye’deki cezaevlerinde 35 bin uyuşturucu satıcısı vardı. Şimdi yargıda, emniyette, jandarmada durum nasıl? Uyuşturucu satışına bu aşamada izin vermeyeceğiz. Tekrar ediyorum, kendimize talimat veriyorum. Yine güvenlik güçleri, ayaklarını kıran bir uyuşturucu satıcısı bulduğunuzda, ayağını kırıyor, ayağını kırıyor, aile yapımızı, gençliğimizi, geleceğimizi zehirlemek istiyor, bu Amerika ve Avrupa’nın kendisi için bir süreç.” gençliğini zehirler ve uyuşturur. Buna izin veremeyiz.”

Bakan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuşmasında eleştirerek, “Kılıçdaroğlu akşam yattı, sabah uyandı ki ‘Tesettür kanunu yapacağım’ diyerek kalktılar. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu dedi. biraz yüreğin olsun meclise numaranı getir, imzala Türkiye’de anayasa değişikliğine imza at, kartını göreceğiz ama hep ‘tamam bitti, oldu, olmadı, komisyona havale edelim. ‘Şunu yapalım, şöyle yapalım…’ Kılıçdaroğlu, Bugün Kütahya’nın imanını görüyoruz. Ne kadar yalan söylersen söyle, ne kadar yalan söylersen söyle, ne kadar kötü muamele görürsen gör Halkınla birlikte. 2023 seçimlerinde İttifak, anayasayı değiştirme gücüne sahip olacağız ve bu işi bitireceğiz.”

Kütahya Dumlupınar Spor Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş Bölge Danışma Kurulu toplantısının ardından Kütahya AKP Genel Başkanı Mustafa Ünsai, Bakan Soylu’ya sahadan bir kase hediye etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın