medyauzmani.com
Bakan Kirichi: “Raflarda ürün yok” – Haber Ajans

Bakan Kirichi: “Raflarda ürün yok”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kreşi, “2001’de kriz varken dünyada kriz yoktu Türkiye’de kriz vardı. Şimdi dünyada kriz var. Türkiye’de enflasyon yüksek olmasına rağmen. En ufak bir sorun yok.” Ülkede üretim, tedarik ve pazarlama ile ilgili olarak da “Raflarda ürün kalmadığına şüphe yok” dedi.

Osmaniye’de tarım sektörü temsilcileri toplantısına katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kreşi toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin eski Türkiye değil, yeni Türkiye olduğunu söyledi. Ülke olarak birçok konuda önemli adımlar attıklarını ifade eden Bakan Kirişi, “Türkiye’nin göbeğinde bir hizmet var. Bu hizmetlerle Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarma arzusu var. Ülke olarak bugüne geldik. Birçok alanda önemli adımlar atıldı.Yani bugün altyapı adına ne yapalım diye sorsak 2023 seçimlerinde AKP için yeni bir manifesto yazarsa Türkiye altyapı anlamında çok yol almış demektir. ulaşım adına atılan adımlardan, sağlık alanındaki gelişmelere, öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtımından, öğretmen ve öğretmen sayısındaki artışa kadar hayatın her alanında çok yol kat ettik. derslerin .. Bu mesafeler doğal olarak bizi dünyada belli bir yere yükseltti.

“Raflarda ürün yok.”

Tarım ve Orman Bakanı Fahit Krishi, yüksek enflasyona rağmen ülkede bir sıkıntı olmadığını belirtti. Neyse ki ülke olarak bir an önce ve uygun tedbirle aldığımız tedbirler sayesinde dünyada genel bir sorun var. Hatırlayalım ki 2001’de kriz çıktığında dünyada kriz yoktu. Türkiye’de bir kriz vardı. Şimdi dünyada bir kriz var. Türkiye’de de enflasyon yüksek ama yüksek enflasyona rağmen ülkede üretimde, tedarikte, pazarlamada en ufak bir sorun yok. Raflarda ürün yok. Yani krediye erişmek istiyorsanız, kredi var. Üretmek istiyorsanız, şansınız var. Üretimi pazarlamak istiyorsanız, dünya içinde ve dışında, Türkiye’de ve Türkiye’de büyük bir iştah var, onu değerlendirmek gerekiyor. Küresel gıda krizinden bahsederken, gıda milliyetçiliğinden ve ihracat yasağı tedbirlerinden bahsederken attığımız adımlar sayesinde Türkiye, yasaklı ürünlerin eksikliğini bile hissetmedi. Çünkü bu ülkede üretim yapan iki fabrika var. Üretilen ürünleri tüketen aziz bir vatanımız var” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın