medyauzmani.com
Ankara’dan Yüksekovalı öğrencilere yardım eli – Haber Ajans

Ankara’dan Yüksekovalı öğrencilere yardım eli

HAKKARİ (İHA) – Ankara’nın Hakkari ili Yüksekova ilçesinde 180 öğrenciye yardım eli uzatıldı.

Ankara Çankaya Fevzi Özbey Lisesi Müdürü Adnan Polat tarafından Yüksekova’nın Yüksekova ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Suüstü köyündeki İMKB İlköğretim ve Ortaokulu’nda 180 öğrenciye kışlık bot ve mont hediye edildi. Ankara’da Suüstü Köyü Muhtarı Bedirhan Oğuz’un girişimleri sonucu Çankaya Fevzi Özbey Lisesi Müdürü Adnan Polat, 180 öğrenciye kalp köprüsü ile yardım gönderdi.

Suüstü İMKB İlkokul ve Ortaokul Müdürü Yusuf Atayl, Çankaya Fizy Özbe Lisesi Müdürü Adnan Polat, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kumali Kaya, Sustu Köyü, Muhtar Badran Oğuz, Suüstü İMKB, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Erhan Kaya ve öğretmenler. Malzemeler öğrencilere dağıtıldı.

Yardımlarından dolayı Jankaya Fizi Özbe Lisesi müdürüne teşekkür eden Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atayel, “180 öğrencimiz için hazırladıkları hediyeleri Gönül Köprüsü altında sunmak için buradalar. Öğrencilerimiz adına buradalar. , Sayın Müdürümüze ve Okul Aile Birliği Başkanımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum ve bu gönül köprüsünde öğretmenlerimiz var” dedi.

Suüstü Köyü Muhtarı Bedirhan Oğuz, Ankara’dan Yüksekova’ya gönül köprüsü kurduklarını belirterek, “Benim girişimlerim sonucunda Ankara’dan Yüksekova’ya gelen değerli misafirlerimizden 180 öğrencimize hediyeler dağıttık. Öğrencilerimiz ve velilerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın