medyauzmani.com
Al-Salihi Kent Konseyi 8 maddede karar aldı – Haber Ajans

Al-Salihi Kent Konseyi 8 maddede karar aldı

Al-Salihi Belediye Meclisi, Kasım ayında Belediye Başkanı Zaki Kaida’nın başkanlığında olağan toplantısını yaptı ve meclis sekiz maddeyi tartıştı ve karara bağladı.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Kaide, toplantıda alınan kararların El Salihli’ye hayırlı olmasını diledi.

Al-Salihi’de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkusunu dile getiren Başkan Kaida, “Gün boyu düzenlediğimiz etkinlikler, kutlamalar ve fener yürüyüşleriyle 29 Ekim’i cumhuriyetimize yakışır bir coşkuyla kutladık. Kent Meydanı’nı hazırlayan tüm personelime ve bayram kutlamalarımıza katılan değerli hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Başkan Kaeda, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz projelerde, Gümüşçayı organizasyon alanında hem Adala hem de Sart ilçelerine halı saha, futbol sahası soyunma odaları ve tenis kortları yapılacak. Manisa İli Gençlik ve Spor Müdürlüğü Ali İhsan Karayijit ilçesindeki spor stadyumu da arazisi, peronları ve soyunma odaları ile yenilenecek.Salihli’ye toplam 25 milyon TL yatırım getirdik. Yılmaz ve Poyrasdamları ilçelerine ekleyeceğimiz yeni köprüler için müteahhit firmaya şantiyemize hayırlı olsun’ dedi.

Meclis üyelerine doğalgaz konusunda bilgi veren Başkan Kaida, “Beş ilçemizde doğalgaz işi devam ediyor. Bunlara Gümüş Mahallesi ve Kurtuluş Mahallesi Koşuyolu Caddesi eklenecek. Belediye ekiplerimiz AKSA Gaz ile koordineli olarak çalışmaktadır. Bize göstermiş olduğunuz anlayış ve sabır için tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Toplantıda ilgili kurullardan gelen raporlar oy birliği ile kabul edilirken, 138 Blok Mahallesi’nde hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 imar planının tek parça olarak değiştirilmesi talebi oy çokluğu ile kabul edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Kurtuluş Mahalisi Koşuyulu Caddesi Terkeli Parkı’ndaki kafeteryanın Kanun, Tarife ve Bütçe Kurullarına tahsis edilmesi talebi oy birliği ile belirtilirken, Manisa tarafından Salihli’ye getirilecek spor tesisleri ile ilgili Belediye Başkanı Zaki Kaeda’ya iletildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Protokol yapılması için izin talebi dernek üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın