medyauzmani.com
Al-Fateh’te korkunç otel yangını: Dumandan iki kişi yaralandı – Haber Ajans

Al-Fateh’te korkunç otel yangını: Dumandan iki kişi yaralandı

3 katlı Al Fateh Otel’in ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Duman tüm katı sararken, vatandaşlar içeride bulunan 4 kişiyi kurtarmayı başarırken, 2 kişi de dumandan etkilendi. Otelin yandığı an cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, Aksaray Katip Muslahaddin Caddesi’nde saat 22.00 sıralarında çıktı. Edinilen bilgilere göre 3 katlı otelin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler tüm katı sararken, içerideki 4 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından dışarı itildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu söndürüldü. Ambulansla otelde dumandan etkilenen iki kişi tedavi altına alındı.

4 kişiyi kurtardık.

Ahmed Koca, otelde 4 kişiyi kurtardıklarını ifade ederek, “İşten geliyordum. Sonra yangın çıkar dedim. İçeri girdim. Yangın söndürücü aldım. Kapıyı kırdık. Başladık. Biraz çevirerek diğer odaların kapılarını çaldık. Dört kişi birden. Ondan sonra yangın diğer katlara da sıçramaya başladı. Bu sırada itfaiye geldi. Biz dışarıdayız.” dedi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın