medyauzmani.com
AKP Sözcüsü Çelik: “Birinin Kılıçdaroğlu’na seçimlerin Londra ya da New York’ta olmayacağını hatırlatması gerekiyor” – Haber Ajans

AKP Sözcüsü Çelik: “Birinin Kılıçdaroğlu’na seçimlerin Londra ya da New York’ta olmayacağını hatırlatması gerekiyor”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere’ye gidişini eleştirerek, “CHP yöneticileri gibi ABD sokaklarında hamburger aramıyoruz. Yoğurtlu ekmek yiyoruz. Kılıçdaroğlu’na seçimlerin Londra ya da New York’ta olmayacağını hatırlatması gerekenler var.”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İlk oyum Erdoğan’a, ilk oyum AKP Gençlik Buluşması” kapsamında Adana’daki Yogir Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın politikası ve vizyonuyla büyük işler başardığını kaydeden Çelik, “Türkiye’nin altyapısını ve üstyapısını büyük bir atılımla yeni bir yüzyıla hazırladık. Elbette cumhuriyet yaşlanmıyor. 100. yılına girerken, genç ve dinamik bir cumhuriyet ancak yaşlanacak. 18 yaşında da olsa genç olamazsın, zorluklara göğüs geremiyorsan, zorluklar karşısında mücadele etme azmine sahipsen. , engellerden vazgeçmezsen, hep yeni zirvelere koşarsan gençsin. Bu bağlamda AKP’nin en genç üyesi Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

“Kılıçdaroğlu’na seçimlerin ne Londra’da ne de New York’ta olmayacağını birinin hatırlatması lazım”

CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Çelik, “Adana’da ilk kez oy kullanacak küçük kardeşlerimizin yanındayız. CHP yöneticileri gibi ABD sokaklarında hamburger aramıyoruz. Yüreğir yiyoruz. Adana’da turp içiyoruz, 2023’e birlikte giriyoruz.Kılıçdaroğlu’na seçimlerin ne Londra’da ne de New York’ta olmayacağını birilerinin hatırlatması lazım.Sürekli adaylığını ilan etmek için baskı yapan birinin seçimlerde gösteri yapmasının bir anlamı yok. Yabancı ülkelerin sokaklarında ya da Türkiye’de yatırımcı düşmanlığı politikası izliyorlar.Ağustos ayında adaylarını açıklayacaklarını ilerlemelerinden anlıyoruz.Cumhuriyet Halk Partisi ve benzerlerinden sürekli olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve benzerlerinden her gün Türkiye aleyhine açıklamalar yapmak zorunda kalıyoruz. Ülkemizde üretilen yalan ve yıkım politikaları. “Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkesini terk edip kaçacak” dediler. Biz bu yalanı kınadık ve lanetledik. 15 Temmuz gecesi öldüreceklerini bildiği halde öldürdü. Bu ülkeyi terk etmeyin, ‘Seni daha güvenli bir yere götürelim’ denilse de, ‘Hayır, milletimle savaşacağım’ dedi, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkeyi terk edecek’ diyerek, utanmadan, bıkmadan usanmadan yanlış siyasetlerini sürdürdüler. ‘ Ancak, o iken Tank fıçıları kuşatıldı, şef üzerlerinden yürüdü. Tanklar geri çekildikten sonra güvenli bir şekilde darbeyi izledikleri evlere yöneldiler.”

“2023’te Erdoğan’a ilk oyumla bütün yalancıları sandığa gömeceksiniz.”

Çelik şöyle devam etti:

“Böyle bir fırsatınız var. 2023’te bütün bu yalancıları ‘Erdoğan’a ilk oyum’ diyerek sandığa gömeceksiniz. Bütün dünya susarken Türkiye dünyanın vicdanını temsil ediyor. Tahıl gitmiyordu. Bu anlaşmaya varıldığında “Cumhurbaşkanımız fakir Afrika ülkelerine gidebilmek için Putin ile görüştü. Şimdi başkanımız o ülkelere ücretsiz tahıl ulaştırılması için yeni bir girişim başlattı. 2023’te Erdoğan’a oy verirseniz, o yoksul ülkelerin kaderine dokunmuş olursunuz.Bu yüzden ‘ilk benim’ demek, Erdoğan’a oy veren, AKP’den ilkim demek, ‘Türkiye’de işçi politikasını destekliyorum, ediyorum’ demektir. Yalan siyaseti sandığa atmayın” dedi. El ele, kol kola mücadele edeceğiz. Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz. İşte bu kucaklama iradesinin kararlılığı. Türkiye’nin yüzyılı ve bu tespitteki en önemli şey ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin imzasıdır.”

Son olarak Çelik, “Azerbaycan’daki savaşta Azeri kardeşlerimizi destekliyoruz, bazı Fransız medyasında çıkan haberler gibi yurt dışında bazı grupların kara propagandasını tekrarlıyorlar. Önümüzde yönü olmayan bir siyasi yapı var. Ülke yönetimi bu yapıya bırakılamaz.Onlardan değil Türkiye gibi artık siyasette büyük roller üstlenen, bölgesel ve küresel düzeyde büyük işler üreten bir ülkeyi yönetmeleri mümkün.Bunun açık örneklerini örüyoruz. Elde ettikleri alanlarda kullandıkları güçlerde.Ve sloganımız etrafındaki siyasi irade Türkiye’nin yüzyılına imza atma iradesidir.Ve buradaki kardeşlerimizin ilk oylarıyla Halk İttifakı’na destek vermelerini ve sahip çıkmalarını temenni ediyoruz. Eylem Politikasını imzaladı.”

Ömer Çelik, konuşmasının ardından etkinliğe katılan gençlerin arasına oturdu ve şarkılara eşlik etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın