medyauzmani.com
Agatspor sahada 1-1 berabere kaldı – Haber Ajans

Agatspor sahada 1-1 berabere kaldı

Bölgesel amatör ligin X Grubu’nun iddialı takımlarından Alaçatıspor, ev sahipliği yaptığı Manisa Yıldızspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel amatör ligin X Grubu’nun en güçlü takımlarından Alaçatıspor, geçtiğimiz iki hafta liderliğini koruyamadı ve kendi sahasında konuk ettiği Manisa Yıldızpor ile 1-1 berabere kaldı ve ligi dördüncü sırada tamamladı. ortalama 13 puan farkla. Çeşme Belediye Başkanı Akram Oran, yoğun programına rağmen Alaçatıspor’u izledi ve destekledi.

Bal Ligi 10. grubunda iddialı takımlardan Manisa Yıldızspor ile maçın bölge yarısına başlayan Alaçatıspor, 30. dakikada Emre Aydın’ın attığı golle pozisyonlarını 1-0’a getirmeyi başardı. Alcatisspor’un golüne elenen Yasin Dolek, maçtan iki sarı ve kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 38. dakikasında Manisa Yıldızpor, Serdal Öz’ün penaltı vuruşunu gole çevirmeyi başardı ve skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı berabere bitti.

Yağışlı havada oynanan maçın ikinci yarısında, iyi savunma ve kazandıkları toplarla hücumda galibiyet golü arayan Alaçatıspor, etkili hücumlarına rağmen gol bulamayınca maç skorla sona erdi. 1. 1 çizim.

Alaçatıspor Teknik Direktörü Nesip Emre Yılmaz, maçın ardından değerlendirme yaptıktan sonra, “Ligin en önemli maçını oynadığımızı düşünüyorum. Rakibimiz gerçekten ligin en iyi takımlarından biri. Ancak maça çok iyi başladık. Pek çok pozisyonumuz var ve hücumda çok iyi şeyler yaptık.” “Sahada top baskısı ile oynayan, rakibini umursamayan ve çok iyi savunma yapan bir Alçatıspor oyuncusu vardı. Golü bulduk ama ilk yarının sonunda maalesef kaçırdık ve golü yedik. Aynı anda iki kez cezalandırılmak çok dramatikti. İkinci yarıdaki tek planımız. 4-4-1 dizilişinde takım için iyi bir savunma oldu, ortadan kapattık ve kazandığımız toplarla hücuma geçtik. Bunu çok iyi yaptık. İkinci yarıda bir kişiyi kaybetmemize rağmen müthiş bir mücadele sergileyen ve mükemmel bir karakter kazandıran oyuncularımı tebrik ediyorum. alan. Bu bir nokta, “Bu çok önemli. Belli adımlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın