medyauzmani.com
5 yıl önce bir tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin hayatı, ayaklarının şişmesiyle kabusa dönüştü. – Haber Ajans

5 yıl önce bir tekstil fabrikasında kaza geçiren gencin hayatı, ayaklarının şişmesiyle kabusa dönüştü.

Diyarbakır’da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 5 yıl önce Tekirdağ’da çalıştığı tekstil fabrikasına ıslak bez taşırken, bez arabanın tekerleği kırılarak ayağına düştü. Bu nedenle sol ayağının şişmesi sonucu hayatı kabusa döndü. 5 yıldır hastaneden çıkmayan Ekin, yetkililerden yardım bekliyor.

Diyarbakır’da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 2018 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışırken kaza geçirdi. Pervane operatörü olarak gece vardiyasında çalışan Ekin, ıslak bez taşırken, tekerleğini bükerken kaza geçirdi. kumaş vagon kırıldı ve sol ayağının üzerine düştü. Sabah hastaneye kaldırılan Ekin, tedavi altına alındı. Buradan farklı birimlere nakledilen Ekin, 5 yıldır hastanelere ve doktorlara gitmedi. Hiçbir hastanenin veya doktorun sol ayağına şişlik teşhisi koymadığını kaydeden Eiken, çalıştığı fabrikanın da ihmal edildiğini, hayatının kabusa döndüğünü, hiçbir yerde çalışmadığı için maddi imkânsızlıkların olduğunu iddia etti ve telefonla aradı. . Tedavi için.

2018 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde çalıştığını kaydeden Uğur Ekin, bir tekstil firması fabrikasında ana operatör olarak çalıştığını belirtti. Ekin, “Ben ıslak bez taşırken kumaş vagonun tekerleği kırıldı ve ayağıma düştü. Ayağımı üzerine düştüğü için çektim. Gece vardiyasında çalışıyordum. Beni servise götürmediler. Hastanede çünkü gece vardiyasında çalışıyordum. Sabahın köründe beni arabalarına aldılar.” Devlet hastanesi kayıtları hepsi var. Acil müdahale yapıldı ve kalpten damara kan nakli yapıldı. Tedavime orada devam ettim. O günden sonra Sağlığım nedeniyle çalışamadım” dedi.

“Tedavi olmadığı için ayaklarım böyle oldu”

Ekin, “Bir-iki ay çalıştıktan sonra hastalandım çalışamadım, devlet hastanesinden üniversite hastanesine gönderildim. Tedaviye orada devam ettim sonuç vermedi. Trakya Üniversitesi’ne gittim. Orada da tedavi gördüm ama çözüm bulamadık Çalışınca hasta oluyorum o yüzden maluliyet raporu verdim o da yüzde 36 aldı 1-2 yıl sonra tekrar bildirmeye çalıştım bu sefer düştüler aynı hastanede raporum var tedavi ve teşhis yok ayaklarım çaresi olmadığı için böyle oldu onun için acı çekiyorum doğru düzgün tedavi vermeyen ve bakmayan doktorlara gidiyorum hayatım kabusa dönüştü. Yetkililerden yardım istiyorum. Buna bir çözüm istiyorum.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın