medyauzmani.com
27 Mart Haftasında Sizi Neler Bekliyor? – Haber Ajans

27 Mart Haftasında Sizi Neler Bekliyor?

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumu var. Merkür ticaretle ilgili konular, iletişimimiz, algılarımız, burnumuzun ucundaki bilgiler, ulaşım, haberleşmeyi temsil ediyor. Ticari girişimler için önemli konuşmaları ve anlaşmaları bu haftaya saklayın. Teklifler gelecek. Fikirlerimizin genişlemesi ve zenginleşmesi söz konusu olacak. 30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeni var. Askeriyeyle ilgili konular gündemde. Yeniden yapılanma süreçleri için destekleyici günler. 31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumu var. Sosyal ilişkiler, aile ilişkileri konusunda bazı zor ve ani durumlara gebe bir açı. Bu, ailede, kendi değerinizle ilgili geçmişten getirdiğiniz travmaları tetikleyecektir. Kadına şiddet ve kadın haklarıyla ilgili konular da gündemde olacak. Para piyasalarında dengeler değişecek. Ateş enerjisinin yüksek olduğu günleri nisan ayı boyunca daha fazla hissedebiliriz. Kişisel haritalarımıza göre bu hafta haftalık burç yorumları yazımızda bakalım bizi neler bekliyor?

Koç

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcuyla başlıyoruz! 28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, benliğinizle, yeni bir siz yaratmakla, ilişkilerinizde atılımlar yapmakla, birtakım ortaklıklarla ilgili konularda hızlı etkiler var. İmzalar atmak, işler hemen olsun bitsin isteyeceksiniz. Genişlemek adına fikirlerinizi harekete geçireceksiniz. Anlaşma yapmaya açıksınız ancak abartılı durumlardan kaçınmaya çalışın. Fevri olmak pişmanlık getirir. 

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, disipline olmanız gereken konular için harekete geçmeniz kolaylaşabilir. Hedeflerinize adım atmak için olumlu bir açı bu. Hayalleriniz, iletişimin gücünü kullandığınız takdirde gerçekleşmeyi bekliyor. İç sesinize güvenin ve harekete geçin.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken birkaç gün var önünüzde. Kendi değerinizle alakalı, bedeninizle alakalı travmatik kodların karşınıza çıkacağı günler geçireceksiniz. Ani para giriş ve çıkışı olacak. Aşk ve sevgi halinde de beklemediğiniz değişimler yaşayacaksınız. Sıra dışı insanlarla tanışıp yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Boğa

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, uzun zamandır aklınızda olan plan, projeleri artık harekete geçirebilirsiniz. Sosyal çevreniz alanında, toplumdaki itibarınızla ilgili konularda başlatıcı etkiler alacaksınız. Bilinç altı süreçlerinizi etkileyecek bir enerji. Terapiye başlayabilirsiniz. Genişlemek adına ruh sağlığınızı dengelemek için harekete geçebilirsiniz. Size zarar veren kaygılarınızdan arınmak için destek alın.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, yakın çevreyle olan ilişkileriniz, sosyal çevreniz, seyahatler, yeni bir araç sahibi olmak gibi konulardan etki alacaksınız. Her türlü ticari konu gündemde. Ancak bunu güvendiğiniz çevrenizle yapmak isteyeceksiniz. Hayallerinizi düzene koymak için önce alacağınız aksiyona ve yakın çevrenize güvenmek isteyeceksiniz.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, benliğinizle ilgili konulardan beklenmedik etkiler alacaksınız. Dış görünüşünüzü değiştirmek ve daha çok beğenilmek isteyeceksiniz. İkili ilişkiler konusunda da ani bitiş ve başlangıçlar var. Kendinizi dışa karşı özgürleşerek ifade etmeye meyillisiniz.

İkizler

haftalık burç yorumları

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, iradenizi kullanma, ekip çalışmalarına dahil olma, gelecek planlarınız ve hedeflerinizi görme, sosyal çevrenizde aktif ve girişimci olma, hayalleriniz için harekete geçme zamanınız geldi! Başkalarını eğitmekte ön ayak olacağınız fırsatlar var. Takım çalışmaları adına güzel gündemler var. Burada abartmamaya özen göstermeli, egonuzu dengeli ve sağlıklı bir biçimde kullanmalısınız. Halay başı olayım derken yere düşmeyin:)

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, kariyer ve itibarınızla ilgili durumlarda, eril otoriteler ve aile büyüklerinizden alacağınız bazı etkiler var. Baskı altında hissedebilirsiniz. Kendi değerinizle ilgili şüpheye düşebilirsiniz. Kendinizi manipüle etmektense, maddi kaynaklarınızı kullanmakla ilgili yaşça büyük insanlardan öğrenebileceklerinize odaklanın. Kariyerinizle ilgili aldığınız sorumluluklardan kaçmayın. Maddi anlamda kazanç sağlayacaksınız.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, tuhaf duygular içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Sıra dışı sevme şekilleri söz konusu olabilir. Bilinç altınızı çözme isteğiniz artabilir. Size garip gelen bu duyguları normal karşılayın. Hepsi sizin hayrınıza ve şifanıza çalışıyor. Evrene teslim olun.

Yengeç

haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Yengeç’te. 28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, kariyeriniz, itibarınız, üstlerinizle olan konuşma ve görüşmeleriniz, bir planı projeyi genişletmeye olan isteğiniz gibi konular gündeminizde olacak. Buralarda tek başınıza karar almak yerine üstlerden destek alın. Sivrilmek isteyeceksiniz evet, ancak fevri olmamaya dikkat edin. İşle ilgili yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, yolculuklar, uzun vadeli hedefler ve seyahatler, hukuki konular, genişleme isteğiniz, vizyonunuz, ortaklıklardan kazandığınız bilgiler gibi konularda eğitici etkiler var. Kararlılık gerektiren organizasyonlar için oldukça uygun bir zaman dilimindesiniz. Eğitim almak, vermek, kursa gitmek, kendinize yeni bir şey katmak hayrınıza olacaktır. Gelişim ve başarı için gerekli disiplini gösterirseniz ödülleri alırsınız.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, sosyal çevrenizde, büyük çemberinizde değer görme, değer verme gibi konulardan ani etkiler alacaksınız. Grup çalışmalarında şok edici etkiler yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir. Sıra dışı insanlarla tanışabilirsiniz. Hemen aşık olma enerjisi de hakim, bir anda uzaklaşma enerjisi de.

Aslan

haftalık burç yorumları

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, uzaklara yapacağınız seyahatler, yurt dışı konuları gündeminizde. Farklı bakış açılarına yönelmek, olanı genişletmek ve artık yenilik için adım atmak noktasında eğitici ve öğretici iletişimler kurabilirsiniz. Fitiliniz ateşleniyor ve bir roket gibi hissediyorsunuz. Deniz aşırı yerlere taşınmalar söz konusu olabilir.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, miras, ailenin ortak finansal yatırımları, krediler, dönüşüm ve cinsellik, bilinç altınızdaki süreçler, gelirler giderler, rüyalarınız ve sezgilerinizle ilgili gündemleriniz yoğun olacak. Terapiye başlayabilirsiniz veya su sporlarını yapmayı deneyebilirsiniz. Disiplin gerektiren projeler için sorumluluk alıp kapıları aralamayı deneyin.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, kariyer, itibarınız ve üstlerinizle olan ilişkilerinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler olacak. Yedek bir planınız olsun. Siz de sıra dışı şeyler denemeye açın kendinizi. Sanatsal ve yaratıcı gücünüzü kullanarak yeniliğe açılmaya bakın. Teknolojiyi kullanın. Para konularında ani değişimler olacaktır. Bağlı olduğunuz yerden ayrılıp kendi işinizi kurabilirsiniz bu enerjiyle!

Başak

Haftalık burç yorumlarında sıra Başak’ta. 28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, miras konuları, krediler, borçlar, ailenin ortak maddi yatırımları, dönüşüm ve cinsellik, korkularınız, kaybetme kaygılarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Daha öncesinde askıda kalan konular varsa bu etkiyle beraber artık süreç hızlanacak. Akla kara belli olacak. Evrak ve sözleşmelerle ilgili konularda yeni gelişmeleri başlatan iletişimler söz konusu. Etrafı çok yakmadan fevri olmadan iletişim kurmaya özen gösterin.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, ekip çalışmaları, gelecek planları, toplumdaki itibarınız, uzun vadeli hayallerinizle ilgili konulardan etki alacaksınız. Disipline bir şekilde buradan aldığınız etkiyi doğru değerlendirirseniz yeni girişimlere ve ortaklıklara gebe günler gelecektir. 

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, uzun vadeli hedefler, uzak yolculuklar, derin felsefelerle ilgili alacağınız yeni eğitimler konularında ani etkiler var. Resmi dairelerle ve hukuki konularla ilgili de beklemediğiniz gelişmeler olacak. Sıra dışı insanlarla tanışıp vizyonunuzu genişletebilirsiniz. Hiç tahmin etmediğiniz birinin sözüyle ve size verdiği değeri çiçeklendirmesiyle ani uyanışlar yaşayabilirsiniz.

Terazi

haftalık burç yorumları

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, ortaklıklar, her türlü ilişki ve ilişkilenme halleri, bu alanlardaki atılılımlarınız, yapacağınız anlaşmalarla ilgili gündemler söz konusu olacak. Abartıya kaçmadığınız sürece gayet güzel ve girişimci bir ruhla bu döneme eylemsel bir yatırım yapabilirsiniz. Genişlemek adına iletişim kuracaksınız. Ben benden başkasıyla, egomu sağlıklı kullanarak nasıl genişleyebilirim?

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, geçmişten getirdiğiniz ve bitmesi gereken konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Büyük projelere başlamak için de verimli bir süreç. Cesaret gerektiren konularda daha şefkatli adımlar atacaksınız. İş ve kariyer alanında olumlu gelişmeler kapıda.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, gelir-giderleriniz, ailedeki ortak finansal yatırımlar, kredilerle ilgili konularda gündemleriniz yoğun. Alım-satım işleriyle ilgili ani gelişmeler söz konusu. Sıra dışı bir şey deneyebilirsiniz. Büyük para çıkışları olacaktır, dikkatli olun. Kendi değerinizle ilgili de kuyuya düşmüş gibi hissedebilirsiniz bu günlerde, biraz kötücül ve depresif olmaya eğilimli olabilirsiniz. Gizli ve sıra dışı aşklar da kapınızı çalabilir.

Akrep

haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Akrep’te. 28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, gündelik rutinleriniz, sağlığınızla ilgili konularda önemli gündemleriniz var. Yeni bir rutine başlayabilirsiniz. Bedensel şifa anlamında fırsatlara da gebe olacak bu dönem. Bitkisel kaynaklardan beslenmeye başlayabilir ve yeni bir beslenme düzenine geçebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızla kurduğunuz iletişimde krizli durumlara dikkat etmelisiniz. Fevri iletişimlerden kaçının.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, başarmak istediğiniz konuları, özellikle de sanatsal yaratımla ilgili yapmak istediklerinizi gündeme getirebilirsiniz. Hayallerinizi eyleme geçirmek için güzel bir fırsat var, ancak bunu bilip rehavete kapılmayın. Bu açıyı doğru kullanmazsanız kazalara sebep olabilirsiniz. Uzak yollar, ticaret, mal alım satımı, uzun vadali hedefler, uzun eğitimler ve felsefede derinleşmeler konusunda eyleme geçeceğiniz bir süreçtesiniz. Gelecek planlarınız için harekete geçin.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, birdenbire bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Her türlü ikili ilişkide veya ortaklık durumunda, öz değerinizle ilgili bir konuda tıkanıklık hissediyorsanız aniden o ilişkilenme modelini bırakabilirsiniz.

Yay

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, uzun zamandır içinizde kaynayan fikirleri harekete geçirmek, yeni bir eğitime veya yaratıcı etkinliğe başlamak. Bir aslan edasıyla genişlemeye alan açmak isteyeceksiniz. Sözlerinizle yaratım çok kuvvetli olacaktır ancak sevdiklerinize veya sevgilinize tutamayacağınız sözler vermeyin. Varsa, çocuklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğiyle ilgili atılımlar yapacaksınız.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, geçmişten gelen, tamamlanması gereken ailenin ortak yatırımlarıyla ilgili konular, ev, arsa, mirasla ilgili gündemleriniz yoğunlaşabilir. Bir yatırım yapmak için uygun zamanlar. Ev değişikliği veya evin içini değiştirmek isteyebilirsiniz. Kalbinizden alacağınız kararlarda hem kırılgan hem de kendinizi korumak için daha fevri davranabilirsiniz. Kariyer alanında bir sorumluluk alacaksınız.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, sağlık konularına özen göstermeniz gerekiyor, ani kazalara açık bir zaman dilimi olacak. Özellikle boğaz bölgenize ve bedeninize dikkat edin. Parayla ilgili ani gelişmeler de söz konusu. Elinizden bir anda bir miktar para çıkabilir. Çalışma ortamınızdan ayrılmak isteyebilirsiniz, özgürleşmek uğruna aniden kalıpları yıkabilirsiniz.

Oğlak

haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Oğlak’ta. 28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, aile, yuva, ev içi gündemlerinizle alakalı hareketlenmeler başlayacak. Annenizle, geçmişteki dişil atalarınızla ilgili konuları ev içinde konuşabilirsiniz. Öz şefkatli olmaya özen göstermenizin iyi olacağı bir döneme girdiniz. Kalbinizden taşan hisleriniz olabilir, özellikle vatan ve millet konularında savaşçı bir enerjiyle harekete geçmek isteyeceksiniz. Sakin kalmaya bakın.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, ikili ilişkiler, yakınlarınızla olan iletişiminiz, ortaklıklarınız ve anlaşmalarınız konusunda gündemleriniz var. Şefkatten hareket etmek, iletişim şeklinizin sorumluluğunu almak durumundasınız. Satürn kısıtlayıcı bir prensip olduğu için bu sıra sosyal medya, kısa seyahatler ve eğitimlerle alakalı engelleyici etkiler de almanız mümkündür. Ancak tüm bunlar olurken kendinize ve karşıdaki kişiye şefkatle yaklaşmaya özen göstermelisiniz.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, çocuklarınızla ilgili aniden değişebilen gündemleriniz olacaktır. Sıra dışı insanlarla tanışıp hiç aklınıza gelmeyen bir şeyler üretebilirsiniz. Aniden aşık olabilirsiniz veya bir aşka sünger çekmeye karar verebilirsiniz.

Kova

haftalık burç yorumları

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, yakınlarımızla, kardeşlerimizle olan iletişimimizde net, doğrudan ve biraz sivri dilli bir kanaldan konuşacaksınız. Sosyal medyada gayet aktif, bilgi toplama konusunda da gayet motivesiniz. Bir amazon savaşçısı edasıyla iletişim kuracaksınız. Yakınızdaki insanların fitillerini de ateşeleyeceksiniz. Tahammülünüz azalmış da olabilir. Istemeden de olsa egosantrik bir yerden konuşma ihtimaliniz oldukça yüksek.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, yaratımlarınızla ilgili disipline bir şekilde çalışmak ve başarmak adına, bedenen ve kalben güvende hissetmek isteyeceğiniz bir dönem bu. Maddi anlamda da bazı harcamalarınızı kısmanız gereken bu dönemde kalbinizden ne akıyorsa onu yapma ve hayata geçirme vaktiniz geldi. Bereket kapılarını aralamak için yaratım gücünüzü kullanın. Sanatsal üretimin peşini bırakmayın.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, anne atalarınız, anneniz, eviniz, yuvanızla ilgili ani gündem değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Bir anda başka bir şehre taşınma kararı alabilirsiniz. Öz değerinizi gözetmeniz engel olan ne varsa bir anda o engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Kalbinizin çağrısı neyse onu dinleyin.

Balık

haftalık burç yorumları

28 Mart Salı günü Merkür-Jüpiter kavuşumuyla, öz değerleriniz, kazandığınız para veya maddi yatırımlarınız, kaynaklarınız, bedeniniz, hazlarınız, kendinizi maddi olarak güvende hissettiğiniz temalarla ilgili gündemleriniz yoğun olacak. Öz değerinizi ortaya koyarken net ve doğrudan kurduğunuz iletişimlerle para kazanma şansınız artacak. Diliniz biraz sivrilebilir. Kendi bakımınız için harcamalar yapabilirsiniz.

30 Mart Perşembe günü Mars-Satürn üçgeniyle, yaratmak istediklerinizi, hobilerinizi, sanatsal üretimlerinizi harekete geçirmek için sorumluluklarınızı elinize alma vakti. Dış görünüşünüzün, benlik algınızın yeniden şekilleneceği bir dönem geliyor. Bu dönemi öz şefkatli bir biçimde sezgisel yaratımlarınıza kanalize olarak geçirirseniz ödüllerinizi de alacaksınız.

31 Mart Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumuyla, yakın arkadaşlarınız, kardeşlerinizle olan iletişimizde ani uyanışlar yaşama ihtimaliniz yüksek. Eğitim fırsatları, kısa seyahatler gibi temalarda elinizden bir anda bir miktar para çıkabilir, veya yakınlarınızın aracılığıyla cebinize para girebilir. Öz değerinizi görmeme gibi bir durumunuz varsa bunu birdenbire fark edip yakınlarınızla aranıza mesafe koyabilir veya ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Kardeşler arası iletişimlere dikkat.

Haftalık burç yorumları yazımızın sonuna geldik. Umarım Mart ayını en hayırlı şekilde geçirmişsinizdir. Sevgiyle…

2023 Burç Yorumları: Bu Yıl Burçları Neler Bekliyor?

Bilgi / Uyarı
Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi ve kişiyi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Web adresimiz ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir. İçerikler otomatik yüklenmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın