medyauzmani.com
1969 Bilecik Futbol Kulübü, zorlu maç öncesi futbolculara moral verdi – Haber Ajans

1969 Bilecik Futbol Kulübü, zorlu maç öncesi futbolculara moral verdi

1969 yılında Bilecik Spor Kulübü Kazımpaşa Berlixpor’da oynanan zorlu maç öncesi futbolcular moral kahvaltısı için bir araya geldi.

1969 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup yarışmacısı Bilecik Spor Kulübü’ne beşinci hafta evinde konuk edeceği Kazımpaşa Birlikspor maçı öncesi Bilecik Vatan Partisi Genel Başkanı Bilecik Hüseyin Corkman tarafından moral kahvaltısı verilir. Kulüp başkanı Ali Mohsen kahvaltıya katılırken, maçtan önce futbolculara başarılar dileyen Corkman, “Spor, nezaketle yapıldığında anlam kazanıyor. Öncelikle bu sezonun güzel geçmesini temenni ediyoruz. Şehrimizdeki futbol ve spor camiası adına saygılı bir şekilde, kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sağlıklı bir şekilde geçmek” dedi.

“Bilsikspor’a kimse sahip çıkmamalı”

Bilecikspor’un sahip çıkılmaması gerektiğini söyleyen Çorkman, “Bilecikspor’un hepimizin, Bilecik’in havasını, suyunu, insanını, taşını kullanan sanayicilerimizin, Bilecikleri yiyen siyasetçilerin Bilecikspor’a yeterince destek vermediğini gördük. 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı sorunlarını anlattı ve kulüp başkanı Ali Moisin’den büyük bütçeli kulüplere karşı çok mütevazı bir bütçeyle mücadele ettiğini öğrendik.

Öte yandan 1969 yılında Bilecik Spor Kulübü maçı 2-0 kazanmıştı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın