"Enter"a basıp içeriğe geçin

Gaziantep’te Zulüm: 3 yaşındaki kızı öldürüp buzdolabında sakladılar

Gaziantep’ten bir TV programına katılan MI, kayıp iki çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgi doğrultusunda Gaziantep polisi, iş yeri araması sırasında kaybolan Lina Nazlı Arbay’ın cesedini derin dondurucuda buldu.

M.’nin olduğu iddia ediliyor. Kısa süre önce eşinden boşanmış ve çocukluk arkadaşı GT’nin evine taşınmıştır. Burada, JT ve arkadaşı M. tarafından şiddete ve fuhuşa zorlandığı iddia edilen kadının iki çocuğu. Bir TV programına katılan Anne MI, çocuklarının kendisinden saklandığını ve işkence gördüklerini söyledi. Gaziantep Polis Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, annenin verdiği bilgiler doğrultusunda önlem alarak, 1,5 yaşındaki Naim’i canlı bulmuştur, soruşturma derinleştirildi.

Cesedini dondurucuya sakladılar.

Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen soruşturmada işyerinde arama yapıldı. Yapılan incelemede derin dondurucuda 3 yaşındaki kız Lina Nazlı Arbay’ın cesedi bulundu. Kızın işkence gördüğü ve öldürüldüğü belirlenirken, cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. GT ve MA bu konuda tutuklandı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir